Woonkamer meubels

La Bambole bank voor de woonkamer


Elke woonkamer stijl heeft zijn eigen stijl meubels. Zo is het eigenlijk not done om een Brocante bank te plaatsen in een industriele vintage woonkamer. Bepaal dus goed wat voor sfeer je wilt creeeren in je woonkamer en kies daarbij passende meubels. Hieronder zie je bijvoorbeeld een industriele woonkamer met grote zwarte stalen raamkozijnen en een mooie donkere houten vloer. Een romantische witte brocante bank zou hier niet mooi in staan. Daarentegen hebben ze hier gekozen voor een bruine leren vintage bank van B&B Italia.

La Bambole bank voor de woonkamer

Vintage woonkamer bank van B&B Italia

De bank die je in de woonkamer ziet is ontworpen door Mario Bellini voor B & B Italia in 1973. Een erg mooie 3-zits bank met een vintage uitstraling. Het is erg mooi gevormd en is gemaakt van zeer dik en hoge kwaliteit bruin leder. En wat het speciaal maakt, is dat deze bank zeer zeldzaam en moeilijk te vinden is.

Mario Bellini meubels

Mario Bellini is een Italiaanse architect en industrieel ontwerper die bekend staat om zijn Italiaanse meubels design in de jaren ’70. Hij heeft onder andere prachtige meubels ontworpen voor gerenommeerde designmerken als Artemide, Vitra, Cassina en B&B Italia die je voor zowel je slaapkamer, keuken als woonkamer kan gebruiken. De designklassieker Cassina Cab stoel is één van zijn bekendste meubels.

La Bambole bank voor de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply