Woonkamer meubels

Vintage woonkamer meubels


Voor vintage liefhebbers, is een vintage woonkamer een echte droom. En wat mag er niet ontbreken in een vintage woonkamer? Juist, vintage woonkamer meubels. Maar waar zou je aan moeten denken en waar zou je rekening mee moeten houden? Vandaag wil ik jullie inspireren met wat leuke ideeën hiervoor.

Vintage woonkamer meubels

Vintage staat eigenlijk voor oud. Maar oud in de positieve zin van het woord. Vintage kleding bijvoorbeeld, zijn kledingstukken die vroeger erg populair waren, en nu opnieuw populair worden. Versleten spijkerbroeken, leren motorjacks, Aviator zonnebril… noem maar op.

Vintage woonkamer meubels

Vintage woonkamer meubels

Vintage woonkamer meubels

Vintage meubels kenmerken

Voor vintage woonkamer meubels geldt eigenlijk hetzelfde. Een vintage bank bijvoorbeeld. Soms van stof en soms van leer, maar je ziet aan de stijl dat het echt vintage is. Of mooie vintage stoelen met leren zitten en houten onderstel. En een vintage eettafel, salontafel of bijvoorbeeld een vintage TV meubel, herken je vaak aan de ronde houten poten die van breed naar steeds smaller lopen.

Maar een vintage woonkamer, wil niet per definitie zeggen dat je alleen maar vintage woonkamer meubels moet gebruiken. Soms is het juist leuk om dit te combineren met een andere stijl.

Vintage tv meubel

Vintage stoelen

Vintage stoel

Vintage salontafel

Vintage bank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply