Woonkamer meubels

Woonkamer radiator


Een radiator is een essentieel onderdeel in je woonkamer, de belangrijkste kamer in je huis. Het is immers geen pretje om in de kou te zitten. Een jas in huis of telkens onder een deken zitten is natuurlijk ook geen optie. Daarom is een radiator in je woonkamer erg belangrijk. Vroeger was het echter het probleem dat radiatoren grot logge lelijke dingen waren die je interieur verpesten. Heb je je best gedaan om de inrichting van je woonkamer mooi te maken en heb je mooie meubels gekocht, hangt er zo’n lelijk ding die alles verpest. Gelukkig heb je tegenwoordig heel veel keuze in radiatoren, in verschillende vormen, designs, kleuren en formaten. Zie hieronder verschillende foto’s voor leuke ideeën en inspiratie.

Woonkamer radiator

Moderne woonkamer radiator

De radiator in je woonkamer hoeft niet meer zo’n standaard lelijk ding te zijn die iedereen weleens gezien heeft. Wit, grijs, rechthoekig en met ribbels. De moderne woonkamer radiator kunnen hele andere vormen hebben. Je hebt ze bijvoorbeeld in ronde vormen, maar ook in de gekste vormen die je nog nooit eerder hebt gezien. Een moderne woonkamer radiator is tegenwoordig gewoon kunst!

Design radiator woonkamer

Bij een design radiator denk je al gauw aan een radiator voor de badkamer. De tijden waarin design radiatoren alleen in de badkamer kunnen pronken zijn al lang voorbij. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een design radiator ook in de woonkamer te nemen.

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Woonkamer radiator

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Roger 10 mei 2016 at 14:29

  Hallo Manfung,

  leuke site heb je! Ik zie een aantal mooie design radiatoren. Heb je daar meer informatie over?
  http://www.interieur-inrichting.net/afbeeldingen/woonkamer-radiator-3.jpg
  http://www.interieur-inrichting.net/afbeeldingen/woonkamer-radiator-10.jpg
  Vind ik met name bijzonder mooi

  Ik hoor graag van je.
  Groet,
  Roger

 • Leave a Reply