Sanders meubelstad

Sanders meubelstad

Sanders meubelstad is een bekende woonwinkel in Nederland. Je herkent ze aan het grote groene logo in de vele woonboulevards. Sinds de oprichting tientallen jaren geleden is Sanders meubelstad uitgegroeid tot een erkende woonwinkel, waar je terecht kan voor wat alles te maken heeft met wonen en meubels. Betrouwbaarheid en deskundigheid staat bovendien hoog in het vaandel bij de woonwinkel.

Sanders meubelstad

Sanders meubelstad meubels

Sanders meubelstad heeft een super breed aanbod van meubels met uiteenlopende interieur stijlen. Liefhebbers van strak en modern tot en met liefhebbers van klassiek en landelijk vinden meubels die passen in hun interieur. Mooie bankstellen, grote eettafels, comfortabele boxsprings, compacte kasten, etc. Je vindt het allemaal bij Sanders meubelstad.

Sanders meubelstad

Sanders meubelstad

Sanders meubelstad vestigingen

In totaal heeft Sanders meubelstad 12 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Mensen uit Amsterdam tot aan Zwolle kunnen dus allemaal genieten van een dagje woonwinkelen in Sanders meubelstad, zonder dat ze extreem ver hoeven te reizen. Klik hieronder op jouw vestiging voor meer informatie. Sanders meubelstad openingstijden, Sanders meubelstad koopzondag, koopavond, adres en telefoonnummer.

Sanders Amsterdam
Sanders Breda
Sanders Den Haag
Sanders Eindhoven
Sanders Groningen
Sanders Heerlen
Sanders Leiderdorp
Sanders Oldenzaal
Sanders Rotterdam
Sanders Utrecht
Sanders Zevenaar
Sanders Zwolle

No Comments

Leave a Reply