Bouwmarkt koopzondag

Bouwmarkt koopzondag

Zondag, een ideale dag om te klussen in huis. Maar dan heb je wel de juiste spullen, gereedschappen en accessoires nodig. Heb je dat niet? Geen nood, want gelukkig is er koopzondag!

Heeft een bouwmarkt ook koopzondag? Wanneer heeft een bouwmarkt koopzondag? Wat zijn de openingstijden op een koopzondag van een bouwmarkt? Welke bouwmarkten hebben koopzondag? Al deze informatie vind je op deze pagina. Om je hier alvast een kort antwoord op te geven. Veel bouwmarkten hebben inderdaad koopzondag. Lang niet alle bouwmarkten, maar de meeste wel.

Bouwmarkt koopzondag openingstijden

De openingstijden op koopzondag verschillen niet alleen per bouwmarkt, maar ook per vestiging. Sommigen zijn gesloten, sommigen zijn vroeg open, anderen zijn pas om 12 uur open. Van de meest bekende bouwmarkten van Nederland heb ik de koopzondagen en de bijbehorende openingstijden op een rijtje voor je gezet. Je baalt immers tóch als je voor een gesloten bouwmarkt staat.

Bouwmarkt Praxis koopzondag

Bouwmarkt Praxis herken je wel aan de geel rode logo. Je ziet ook vaak reclame op TV en bouwmarkt Praxis is bovendien sponspor van Eigen huis & Tuin. Ja, dan kan je wel zeggen dat je tot een van de grootste bouwmarkten behoort van Nederland. Klik op ‘Bouwmarkt Praxis koopzondag‘ om te zien wanneer Praxis koopzondag heeft en wat de bijbehorende openingstijden zijn.

Bouwmarkt koopzondag

Bouwmarkt Karwei koopzondag

Bouwmarkt Karwei is de grote concurrent van Praxis. Je herkent Karwei aan de zwart witte logo met rode en groene accenten. Ook Karwei heeft vaak tv commercials gehad. TV commercials waarbij de bekende melodie van het nummer Mistery repeats van het duo Pete Philly & Perquisite. Klik op ‘Bouwmarkt Karwei koopzondag‘ om te zien wanneer Karwei koopzondag heeft en wat de bijbehorende openingstijden zijn.

Bouwmarkt koopzondag

Bouwmarkt Gamma koopzondag

Bouwmarkt Gamma is misschien wel dé oudste bouwmarkt van Nederland die nog bestaat. Het logo is blauw wit en bouwmarkt Gamma heeft de bekende slogan ‘Dat zeg ik, Gamma!’. Ja die ja! Klik op ‘Bouwmarkt Gamma koopzondag‘ om te zien wanneer Gamma koopzondag heeft en wat de bijbehorende openingstijden zijn.

Bouwmarkt koopzondag

Bouwmarkt Formido koopzondag

Formmido is misschien iets minder bekend dan Praxis, Karwei en Gamma. Maar deze bouwmarkt is zeer zeker niet klein. Klik op ‘Bouwmarkt Formido koopzondag‘ om te zien wanneer Formido koopzondag heeft en wat de bijbehorende openingstijden zijn.

Bouwmarkt koopzondag

Bouwmarkt Hubo koopzondag

Hubo bestaat al heel lang. Deze bouwmarkt is heel erg bekend, maar je ziet ze niet zo vaak als bovenstaande bouwmarkten. De hubo bouwmarkten zijn vaak ook iets kleiner. Handig om even snel nog wat schroefjes en spijkers te kopen. Klik op ‘Bouwmarkt Hubo koopzondag‘ om te zien wanneer Hubo koopzondag heeft en wat de bijbehorende openingstijden zijn.

Bouwmarkt koopzondag

No Comments

Leave a Reply