Eames replica

Eames replica

Ben je op zoek naar een Eames replica stoel? Lees eerst deze pagina. Op deze pagina vind je namelijk informatie over de originele Eames stoelen en worden deze vergeleken met de Eames replica stoelen.

Iedereen kent de bekende Eames stoelen of heeft ze weleens gezien. Maar wat zijn het eigenlijk voor stoelen? Waarom zijn deze zo populair? Dat lees je hier.

Charles Eames

Charles Eames is de grote ontwerper achter de Eames stoel. Deze Amerikaanse ontwerper is in 1907 geboren en was getrouwd met Ray Kaiser. Samen hebben ze heel wat designmeubels ontwerpen die tegenwoordig uitgegroeid zijn tot echte designklassiekers. De Eames stoelen zijn veruit het populairst. Vooral de Eames Plastic Armchair, Eames Plastic sidechair en de grote Eames Loungechair zijn populaire meubelstukken die mensen graag in hun huis inrichting zien.

Eames replica prijs

Door de grote naam, populariteit, maar natuurlijk ook door de prachtige ontwerpen, kwaliteit en zitcomfort, zijn de originele Eames stoelen best duur. Voor liefhebbers en fans krijg je zeker waar voor je geld. Maar voor sommige mensen is dat veel te veel geld. Voor deze mensen zijn de Eames replica stoelen in het leven geroepen. Simpelweg gezegd zijn Eames replica stoelen nagemaakt van de originele. Hierdoor zijn ze ook een stuk goedkoper.

Eames armchair replica

Zoals hierboven gezegd, zijn er drie Eames stoelen die erg bekend zijn. Ook de replica versies gaan als warme broodjes over de toonbank. De Eames armchair replica heeft net als de originele versie een comfortable zitting met armleuningen. Hieruit kan je nog kiezen uit verschillende soorten onderstellen en kleuren.


Eames replica

Eames sidechair replica

De Eames sidechair replica kan je ook bijna niet onderscheiden van de originele versie. Het verschil met de Eames armchair replica, heeft deze geen armleuningen. Ook de Eames sidechair replica is verkrijgbaar in verschillende soorten onderstellen en kleuren.


Eames replica

Eames loungechair replica

De Eames loungechair replica is zoals de naam al zegt een echte loungechair. Het is een comfortable fauteuil waar je heerlijk onderuit op kunt zitten. De Eames loungechair replica is voorzien van een mooie houten onderstel en een luxe leren zitting. Je kunt er zelfs een voetensteun bij nemen om het nog comfortabeler te maken.


Eames replica

No Comments

Leave a Reply