Schommelstoel

Schommelstoel

Ben je op zoek naar een mooie schommelstoel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alles over de schommelstoel. Schommelstoelen van verschillende merken, achtergrond informatie, winkels die schommelstoelen verkopen, hele bekende schommelstoelen, schommelstoel voor de baby, design schommelstoel, noem maar op.

Schommelstoel

Maar wat is een schommelstoel eigenlijk? Als je het opzoekt in de Van Dale woordenboek dan is dit de betekenis: ‘stoel op gebogen onderstel waarin je kunt schommelen’. Logisch eigenlijk en eigenlijk zegt het woord ‘schommelstoel’ al genoeg.

Schommelstoel in interieur

Hoewel een schommelstoel ook een normale stoel is, is het tóch wel een unieke meubelstuk. Een schommelstoel zet je bijvoorbeeld niet bij andere schommelstoelen. Een woonkamer of slaapkamer heeft ook zelden meerdere schommelstoelen. De schommelstoel wordt dan ook vaak beschouwd als een comfortabele stoel waar je op je gemak kunt zitten om een dutje te doen, een boek te lezen of een leuke sjaal te breien.

Schommelstoelen heb je net als een normale stoel uiteraard in verschillende soorten. Ze kunnen dus verschillen in kleuren, modellen, materialen, formaten en ook prijzen. Een bekende design schommelstoel is bijvoorbeeld veel duurder dan een tweedehandse schommelstoel op de vlooienmarkt.

Schommelstoel

Schommelstoel

Schommelstoel te koop

We krijgen vaak de vraag binnen in welke winkel je het beste een schommelstoel kan kopen. Op deze vraag is natuurlijk geen eenduidig antwoord. Dit is afhankelijk van wat je wilt. Wil je een simpele schommelstoel? Dan kan je misschien het beste terecht bij IKEA of Woonexpress. Zij hebben ongetwijfeld wel een mooie schommelstoel te koop die aan jouw eisen voldoet. Wil je een dure design schommelstoel? Dan kan je misschien beter naar een echte interieurdesign winkel. En heb je niet zoveel te besteden? Dan heeft Marktplaats vast en zeker ook wel een schommelstoel te koop staan.

Schommelstoel

Schommelstoel

2 Comments

 • Reply Tonnie 9 november 2015 at 23:01

  Beste,

  Ik ben op zoek naar een mooie schommelstoel. De afbeelding hier van de blauwe schommelstoel trekt me zeer aan. Maar ik kan niet vinden waar ik meer informatie over die schommelstoel kan achterhalen. Waar is hij te koop, wat is de prijs, etc?

  Kunt u me helpen?

  Vr gr,
  Tonnie

 • Leave a Reply