Witte schommelstoel

Witte schommelstoel

Een schommelstoel heb je in allerlei soorten kleuren. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Zwart, bruin, blauw, oranje, groen, paars, roze en natuurlijk wit. De witte schommelstoel is veruit de meest populaire schommelstoel. Ook wel logisch, want een witte schommelstoel kan je het makkelijkst combineren met de rest van je meubels en interieur. Het maakt niet uit of je een witte interieur hebt of een paarse interieur. De witte schommelstoel past erbij!

Wij hebben de mooiste witte schommelstoelen voor je een op rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

Witte schommelstoel

Witte schommelstoel

Witte brocante schommelstoel

Deze witte brocante schommelstoel stond te koop bij aukgaaf.nl. Helaas is deze inmiddels verkocht. Maar op marktplaats en ook op verschillende landelijke en brocante interieurwinkels zijn soortgelijke witte brocante schommelstoelen verkrijgbaar.

Witte schommelstoel

Witte Cape cod schommelstoel

De witte CAPE COD schommelstoel is geïnspireerd op de beroemde stoel die afkomstig is van de Oostkust van de Verenigde Staten. Met zijn hoge armleuningen en ronde vorm zal deze mythische stoel zich perfect integreren in de tuin, maar ook binnen in huis. Voor de kleintjes is er de replica in een kinderstoel in wit hout.

Witte schommelstoel

Witte Schommelstoel van HKliving

Deze mooie witte schommelstoel is van van HKliving. Deze witte schommelstoel is gemaakt van hout en riet. Lekker relaxen in je huiskamer, of misschien wel op de babykamer. Een paar fijne kussens zorgen voor extra comfort en sfeer.

Witte schommelstoel HKliving

Witte schommelstoel van IKEA

Uiteraard heeft IKEA ook witte schommelstoelen. Hieronder zie je de witte schommelstoel voor de kinderkamer.

Witte schommelstoel

No Comments

Leave a Reply