Woonexpress

Woonexpress

Woonexpress

Woonwinkel Woonexpress XL, de grote tegenhanger van IKEA, maar dan van Hollands bodem. Je herkent ze van het grote Oranje, zwart en witte logo langs de grote wegen. Daar waar je bij IKEA terecht kan voor de beroemde Zweedse gehaktballen, kan je bij Woonexpress XL terecht voor de Hollandse kroketten. Maar het gaat natuurlijk om de meubels en accessoires.

In totaal heeft Woonexpress XL acht grote woonwinkels in Nederland. Bij elkaar is dat meer dan 8000m2 woonwinkel plezier! Je kan er terecht voor alles voor je huis. Banken, salontafels en kasten voor de woonkamer. Complete badkamers in verschillende stijlen. Bedden, matrassen, kledingkasten voor de slaapkamer. En natuurlijk grote verscheidenheid aan leuke woonaccessoires. Het Woonexpress XL concept staat niet alleen bekend om het complete aanbod, maar ook tegen de verrassend lage prijzen.

Ze hebben een eigen restaurant café met oer-Hollandse kaart in elke vestiging. Maak er dus een leuk dagje uit van!

Woonexpress

Woonexpress vestigingen

Zoals gezegd heeft Woonexpress XL in totaal acht vestigingen in Nederland. Je ziet ze hieronder opgesomd staan. Klik op jouw vestiging voor meer informatie. Je vindt de telefoonnummer, adressen, routebeschrijving, openingstijden, koopzondagen, feestdagen, etc. Kortom alles wat je moet weten over jouw Woonexpress vestiging:
Amsterdam Westpoort
Amsterdam Zuidoost
Barendrecht
Beverwijk
Den haag
Duiven
Rotterdam
Waalwijk

2 Comments

 • Reply hoebe 20 september 2016 at 18:56

  vind het een goede winkel en mooie spullen hebben zei gr tonny

 • Reply Karin 18 oktober 2019 at 13:37

  Hallo,
  Welke winkel ligt het dichts bij Antwerpen ?
  Gr

 • Leave a Reply