Woonwinkel IKEA

IKEA

IKEA

IKEA, dé bekende en populaire woonwinkel ter wereld. De 12 vestigingen in Nederland is maar een kleine greep van alle vestigingen over heel de wereld. Van Hong Kong tot en met San Francisco. IKEA is een Zweedse woonwinkel, opgestart door Ingvar Kamprad, die op jonge leeftijd al besloot ondernemer te worden. Hij begon met het inkopen en verkopen van lucifers en breidde later uit met vis, kerstversieringen, balpennen en potloden. En 1943 richtte hij met een gift die hij van zijn vader ontving IKEA op. Een gouden zet bleek later! IKEA is een internationaal begrip geworden.

IKEA

IKEA meubels

Het bedenken, ontwerpen en produceren van meubels die mensen met een kleine portemonnee ook kunnen veroorloven. Dit is eigenlijk de belangrijke filosofie achter IKEA. De IKEA meubels zijn dus relatief goedkoper dan andere designmerken, wat ervoor zorgde dat het ook makkelijker is om eens in de zoveel tijd van meubels te wisselen in huis. Mensen blijven dus terugkomen. Natuurlijk spelen er andere factoren mee die bijdragen aan het succes van IKEA. Denk aan logistiek, marketing, etc. Maar eigenlijk is dit kort gezegd dé succesformule achter deze fantastische woonwinkel.

IKEA vestigingen

Zoals gezegd heeft Nederland op dit moment in toaal 12 IKEA vestigingen, waar je terecht kan voor alle leuke meubels en accessoires van IKEA. Hieronder zie je ze alle 12. Klik op de gewenste vestiging voor meer informatie zoals adres, openingstijden, koopzondagen, route, etc.

IKEA Amersfoort
IKEA Amsterdam
IKEA Barendrecht (Rotterdam)
IKEA Breda
IKEA Delft
IKEA Duiven
IKEA Eindhoven
IKEA Groningen
IKEA Haarlem
IKEA Heerlen
IKEA Hengelo
IKEA Utrecht

Woonwinkel IKEA

Woonwinkel IKEA

IKEA

No Comments

Leave a Reply