Trendhopper

Trendhopper

Trendhopper

De meeste mensen in Nederland kennen de woonwinkel Trendhopper wel. Trendhopper werd in 1982 opgericht door zes ondernemers, met als doel om een woonwinkel te beginnen met trendy meubels en accessoires voor een jong publiek. Tien jaar later besloten ze het concept iets aan te passen met een nieuwe formule, waarbij de inloop van de meubels centraald gestuurd werden. Dit had als gevolg dat alle Trendhopper vestigingen een meer uniforme collectie hadden.

De tijd heeft natuurlijk niet stil gestaan, waarbij internet een steeds belangrijkere rol inneemt. Trendhopper heeft zich met de tijd daar op aangepast. De huidige Trendhopper is tegenwoordig dan ook een begrip voor het Nederlandse volk, met de nodige ervaring en betrouwbaarheid, waar je niet alleen terecht kan voor mooie hippe en trendy meubels en accessoires. Maar ook een dagje langs kunt gaan voor nieuwe woon en interieur ideeën.

Trendhopper

Trendhopper vestigingen

Trendhopper werkt op basis van een Franchise formule. Identiteit, imago, visie en missie zijn voor alle vestigingen hetzelfde. De reclame folders die je in je brievenbus krijgt, geldt dus voor alle vestigingen. In totaal zijn er op dit moment zeventien Trendhopper vestigingen. In Amersfoort tot en met Zutphen vind je dus een dichtbijzijnde vestiging:

Amersfoort/Hoogland
Baarn
Breda
Cruquius/Haarlemmermeer
Den Bosch
Eindhoven
Heerlen
Hellevoetsluis
Katwijk
Oldenzaal
Sliedrecht
Veenendaal
Venlo
Wolvega
Zaventem
Zoeterwoude
Zutphen

Trendhopper openeningstijden en koopzondag

Hoewel het allemaal verschillende vestigingen zijn, heeft elke vestiging in elke stad wel zijn eigen openingstijden. De ene Trendhopper zijn gesloten op zondag, terwijl de andere Trendhopper koopzondag heeft. Dit kan handig zijn voor als je eens op een zondag lekker bij Trendhopper wilt winkelen. Maar dan moet het wel open zijn natuurlijk. En wat zijn dan de openingstijden op een koopzondag? Klik hieronder om de openingstijden en de koopzondagen te bekijken.
– Trendhopper openingstijden
Trendhopper koopzondag

No Comments

Leave a Reply