Bouwmarkt

Bouwmarkt

Bouwmarkt

Iedereen is weleens in een bouwmarkt geweest. De Praxis of Gamma kent iedereen wel. Maar wat is een bouwmarkt eigenlijk. Een bouwmarkt is een grote winkel die voornamelijk doe-het-zelf producten verkoopt. Misschien kan je het beter omschrijven als de ideale winkel voor de klusser. In de bouwmarkt vind je dus voornamelijk mensen die bezig zijn met het verbouwen van hun huis. Of het nu gaat om een klein klusje zoals het ophangen van een schilderij of het verbouwen van een complete badkamer of keuken. Vandaar ook de naam ‘bouwmarkt’ natuurlijk!

Bouwmarkt assortiment

Je kan terecht bij een bouwmarkt voor bijna alle gereedschappen die bestaan. Hamers, schroevedraaiers, meetlinten, maar ook elektrische apparaten zoals boormachines, schuurmachines etc. Hiernaast heeft een bouwmarkt verschillende afdelingen met kleine accessoires. Schroefjes, spijkers, maar ook verf, schuurpapier etc.

In de loop der jaren is het assortiment van een bouwmarkt flink uitgebreid. Je kan er nu zelfs grote meubels en woonaccessoires kopen.

Bouwmarkten in Nederland

Nederland heeft een flink aantal bouwmarkten. Grote bekende bouwmarkten, maar ook de kleine lokale bouwmarkten. Hieronder zie je een lijst met de meest bekende bouwmarkten van Nederland. Klik op de bouwmarkt voor meer informatie als openingstijden, koopzondag, koopzondagen, adres, telefoonnummer, koopavond etc.:
Praxis
Gamma
Karwei
Formmido
Hubo

Bouwmarkt koopzondag

Voorkom dat je voor een gesloten deur staat van een bouwmarkt op zondag. Dan zul je balen! Ik heb daarom voor de grote bouwmarkten van Nederland de koopzondagen voor je op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken!

No Comments

Leave a Reply