Hal

Een complete zwarte hal


Complete witte interieurs zie je heel vaak, maar complete zwarte interieurs zijn altijd best een risico. Wordt het niet te donker? Wordt het niet te klein? Vandaar dat complete zwarte interieurs zelden voorkomt. Maar tóch kom je zo nu en dan ruimtes tegen die volledig zwart zijn ingericht. Deze complete zwarte hal bijvoorbeeld, ontworpen door creatief ontwerpbureau PLASTERLINA uit Polen.

Een complete zwarte hal

Een complete zwarte hal

Zwart wanden, zwarte vloer, zwart plafond

De ontwerpers van PLASTERLINA hebben een modern appartement ontworpen, gekenmerkt met een moderne Scandinavische stijl. De hal is vooral bijzonder door het gebruik van eigenlijk alleen maar zwart. Een zwarte vloer, zwarte wanden en zelfs een compleet zwart plafond. Wat het nog leuker en bijzonderder maakt, is dat één van de muren bewerkt is met krijtbord verf. Je hebt hier zéker niet het gevoel dat het te donker of te klein is, wat te danken is aan de open inrichting. Je hebt dus vrij uitzicht op de open woonkamer.

In de hal is een op maat gemaakte garderobekast gemaakt. Een open garderobekast, bestaande uit zwarte open planken voor schoenen en handige haken voor het ophangen van jassen. Ook de moderne spotjes aan het plafond zijn strak, modern en uiteraard zwart.

Een complete zwarte hal

Een complete zwarte hal

Een complete zwarte hal

Een complete zwarte hal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply