Hal inrichten

De mooie hal met roze muren van Sofie en Joakim


We hebben hier al eens eerder een hele stoere hal laten zien met roze muren, waar een racefiets aan opgehangen is. Hét bewijs dat roze juist ook heel stoer kan zijn. Vandaag willen we een andere hele mooie hal laten zien, waar ook de muren roze zijn geverfd. Het is niet zomaar een hal van zomaar iemand, we gaan een kijkje nemen in de mooie hal van Sofie Linde en Joakim Ingversen, een bekende celebritykoppel uit Denemarken!

De mooie hal met roze muren van Sofie en Joakim

Eclectische interieurstijl

Sofieen Joakim zijn beiden acteurs/actrices en presentatoren/presentatrices. Een tijdje geleden hadden zij hun appartement te koop aangeboden, een super mooi en ruim appartement van maar liefst 163m2. Het karakteristieke appartement is geweldig leuk ingericht, gekenmerkt door een eclectische interieurstijl met prachtige materialen en bijzondere kleuren. Zelfs de hal is een ruimte geworden, waar je je ogen uitkijkt.

De mooie hal met roze muren van Sofie en Joakim

Roze muren en deuren

Het is een lange smalle hal, die verschillende ruimtes met elkaar verbindt, van de woonkamer tot de slaapkamers en badkamer. In elke ruimte van het appartement vormen de muren een heel belangrijk onderdeel, dankzij de uitgesproken materialen en kleuren. Voor de hal hebben ze dus gekozen voor roze muren. Je hebt hier te maken met hele hoge plafonds, maar de muren zijn niet helemaal tot aan het plafond roze geverfd. Ze hebben de hoogte genomen van de mooie deuren, en de gedeeltes daarboven zijn neutraal wit gelaten. Precies op de grens is er bovendien een blauwe lijn gecreëerd, die het geheel nóg bijzonderder maakt. Op die manier wordt het hoge plafond optisch omlaag gehaald. Alle deuren en de bijbehorende deurposten zijn ook roze geverfd, en gecombineerd met stoere vintage zwarte deurklinken.

Door heel het appartement tref je nog de originele houten vloer aan, en overal is deze vloer mooi wit geverfd, ook in deze mooie hal. De hanglampen van de hal vormen ook blikvanger. Ze hebben gekozen voor meerdere grote witte bol lampen.

De mooie hal met roze muren van Sofie en Joakim

Wat ook erg leuk is, zijn de kunstwerken aan de muur aan één kant van de hal. Aan de ene kant zijn de muren kaal gelaten, maar aan de andere kant zijn hele bijzondere kunstwerken opgehangen. Het zijn eigenlijk wandkleden, waar verschillende smileys op afgebeeld zijn.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply