Hal inrichten

In deze hal vind je de slaapkamer!


In kleine appartementen worden vaak de slaapkamer en de woonkamer bij elkaar betrokken. Soms wordt er gekozen voor een open slaapkamer. Maar veel mensen willen tóch wel een aparte slaapkamer hebben, en kiezen daarom bijvoorbeeld voor een grote glazen wand. De glazen wand zorgt ervoor dat het ruimtelijk blijft in het kleine appartement. Tegelijkertijd blijft het overal lekker licht. In een klein appartement uit Zweden zijn we een klein studio appartement tegengekomen van slechts 35m2, waar voor zo’n glazen wand is gekozen. Echter vind je die niet tussen de slaapkamer en de woonkamer, maar in de hal!

In deze hal vind je de slaapkamer!

Glazen wand met stalen kozijnen

Met een woonoppervlak van 35m2, kan je wel spreken van een super klein studio appartement. Ze hebben het appartement echter heel praktisch en vooral erg stijlvol ingericht. Vanuit de voordeur kom je binnen in een kleine hal. Daar vind je dus de grote glazen wand met stoere zwarte stalen kozijnen als scheidingswand tussen de hal en de kleine slaapkamer. Daar vanuit heb je twee deuropeningen, die toegang bieden tot de lichte ruimte woonkamer en de super stoere open keuken.

In deze hal vind je de slaapkamer!

In het grootste gedeelte van appartement ligt een hele chique visgraat houten vloer. Deze vloer begint al in de hal, maar loopt door in de slaapkamer en woonkamer. De keuken heeft wel een andere houten vloer gekregen. Deze prachtige vloer past perfect bij de klassieke hoge plinten.

Open hal

Er is dus bewust gekozen voor een open hal, waardoor het appartement heerlijk licht en ruimtelijk is geworden. De zwarte stalen kozijnen van de glazen wand én de bakstenen muur in de woonkamer geven het interieur een super stoer tintje.

In deze hal vind je de slaapkamer!

De hal zelf is eenvoudig en stijlvol ingericht. Er is een open garderobekast gecreëerd, bestaande uit een o maat gemaakte witte wandplank. Er kunnen accessoires, zoals de motorhelm en de vakantie tas, bovenop de geplaatst worden. En aan de onderkant van de plank zijn handige haken gemonteerd, zodat je daar jassen aan kunt hangen.

In deze hal vind je de slaapkamer!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply