Hal inrichten

Mooie hal met blauwe muren


Van de week hadden we het over Denim Drift grijs blauwe muren, dé kleur van het jaar 2017 die uitgeroepen is door Flexa. Vandaag willen we een mooie hal laten zien, waarvan de muren ook geschilderd is in deze mooie blauwe kleur. Hier zie je dat de blauwe muren een hele goede combinatie vormt met de witte deurposten en deuren, en de chique visgraat houten vloer. Een kleurencombinatie met een chique klassieke uitstraling.

Mooie hal met blauwe muren

Garderobe wandsysteem

Het is een vrij ruime hal waar je toegang hebt tot verschillende kamers zoals de woonkamer en de slaapkamer. Voor een klein appartement zoals deze van 65m2, is dit dus een ruimte die goed benut kan worden. Dat hebben ze hier gedaan door het inrichten van een garderobe hoek.

Mooie hal met blauwe muren

Er is een grote nis aanwezig, waar een garderobekast is ingericht. Een praktisch open wandysteem waar jassen en accessoires opgeborgen kunnen worden en schoenen een plekje kunnen krijgen. Een spiegel in de hal mag natuurlijk niet ontbreken. Hier hebben ze gekozen voor een super stoere vintage spiegel aan de wand.

Mooie hal met blauwe muren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply