Hal inrichten

Stoere hal met racefiets aan de roze muur


Als je denkt aan roze muren, dan wordt vaak gedacht dat het heel vrouwelijk is. Maar hier hebben we bewezen dat roze muren juist ook heel stoer kunnen zijn. Het stoere toilet met roze muren, witte metrotegels en grafische vloertegels bijvoorbeeld of het stadsappartement waar Heart Wood roze de hoofdrol speelt. Roze kan dus super stoer zijn! En dat willen we vandaag wederom bewijzen met onderstaande hal.

Stoere hal met racefiets aan de roze muur

Het is de hal van een mooi Scandinavisch appartement van 97m2. Een ruim appartement met een heerlijke ruime lichte woonkamer met eethoek, twee ruime slaapkamers en een hele mooie ruime keuken. Al deze vertrekken zijn bereikbaar vanuit deze hal. Ook de hal is erg ruim. Er is dus veel mogelijk.

Stoere hal met racefiets aan de roze muur

Originele details

Wat vooral erg mooi is, zijn de originele kenmerken van het appartement. Zo heb je hier een originele houten vloer, de originele hoge klassieke plinten, en alle deuren zijn ook allemaal origineel. Prachtige klassieke deuren en bijbehorende deurposten, die afgewerkt zijn met chique gouden deurgrpen.

Stoere hal met racefiets aan de roze muur

Roze muren

Alle muren zijn roze geverfd. Een lichtroze kleurtint, die super stoer staat bij de houten vloer en het witte plafond. Er is ook veel te zien in de hal. Zo zijn er verschillende kapstokken opgehangen, waaronder de populaire Muuto dots haken in verschillende kleuren. Naast de voordeur is een zwevend schoenenrek aan de muur gemonteerd. Daarnaast is er ook nog een leuk Scandinavisch kastje geplaatst, waar je ook op kunt zitten.

De grote blikvanger wordt gevormd door de iets. Ze hebben in deze hal namelijk een mooie groene vintage racefiets aan de muur opgehangen, met behulp van een mooie witte design fietsrek. Deze fiets geeft de hal meteen een stoerdere uitstraling!

Stoere hal met racefiets aan de roze muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply