Design en interieur

10x Hondendouche inspiratie


In Nederland hebben we enorm voor honden liefhebbers. Sommige honden worden niet als huisdier beschouwd, maar horen ook daadwerkelijk bij het gezin. Een hondenmand in huis is natuurlijk standaard voor iedereen met een hond in huis. Je kunt ook een stap verder gaan door een designstoel voor je hond aan te schaffen of zelfs een hond vriendelijke tuin in te richten. Wat we vandaag willen laten zien is next level, althans, ik heb het nog nooit bij iemand thuis gezien. We hebben het over een speciale douche die ingericht wordt voor je hond, een hondendouche!

Hondendouche inspiratie

Douche vs hondendouche

Een mens gaat elke dag onder de douche. Voor het een hond is het een stuk minder frequent, maar ook die moet natuurlijk om de zoveel tijd gewassen worden. Iedereen doet het anders. Het ene baasje gebruikt een speciale bak, het andere baasje wast zijn of haar hond onder de douche of in bad. Maar het is natuurlijk helemaal ideaal als je hond een eigen douche hebt.

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Een hondendouche zou je kunnen vergelijken met een normale douche waar mensen douchen. Er zijn wel een aantal zichtbare verschillen. Zo is een hondendouche vaak kleiner. De muren en eventuele glazen douchewanden zijn minder hoog. En de handdouche wordt natuurlijk veel lager aan de muur opgehangen.

Hondendouche in de washok of berging

Daarnaast is de locatie van een hondendouche ook anders dan een normale mensen douche. Er zijn verschillende plekken, die erg geschikt zouden kunnen zijn voor een hondendouche. Je zou de badkamer kunnen nemen, maar de washok of de berging zijn eigenlijk veel logischer en praktischer.

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Hondendouche inspiratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Angelique Van Mulken 1 april 2020 at 23:26

  Welke installatiebedrijven hebben deze mooie badkamers gemaakt.
  Ik zou ook graag een tweede douche maken.

  Met vriendelijke groetjes,

  Angelique van Mulken
  0616608585

 • Leave a Reply