Design en interieur, Woonaccessoires

10x Mooie droogrekken


Mooie droogrekken, bestaan die wel? Het antwoord: ja zéker, er zijn hele zelfs hele mooie droogrekken, die super decoratief zijn. Het meest ideale is natuurlijk een aparte washok, waar niet alleen plek is voor een wasmachine en droger, maar waar ook plek is voor een droogrek voor kledingstukken die niet in de droger mogen. Een droogrek is over het algemeen nou niet een van de mooiste objecten die je in huis kunt hebben. Het is zelfs nog erger dan de wasmachine en droger. Vooral als je een droogrek moet plaatsen in de woonkamer of slaapkamer. Daarom is het fijn om op zoek te gaan naar een mooie droogrek. Dat hoef jij niet meer te doen, want wij hebben tien mooie droogrekken voor je verzameld. Welke vind jij het mooist? Laat het ons weten!

Praktisch en mooi

Droogrekken heb je in heel verschillende soorten, maten en materialen. De meeste droogrekken zijn eenvoudig, wit, grijs en inklapbaar. Deze standaard droogrekken zijn verkrijgbaar bij de bekende huis-en-tuin winkels, zoals Blokker, Hema en Action. Brabantia, Leifheit, Tomado, Metaltex, Meliconi zijn de meest bekende merken, die vooral hele praktische wandrekken hebben. Deze wandrekken zijn meestal wit, grijs of zwart. Daarnaast zijn er ook houten wasrekken, die zich meer richten op het ontwerp. Over het algemeen zijn houten wasrekken dan ook stukken mooier dan de bovengenoemde wasrekken.

Sommige droogrekken kan je hangend boven een trapgat hangen. Het grote voordeel van een hangend droogrek is dat je daarmee heel veel ruimte kunt besparen. Daarnaast heb je ook uitklapbare staande droogrekken voor op de vloer en wanddroogrekken, die je aan de muur kunt monteren.

Houten droogrekken

Wat ons betreft speelt materiaal een erg belangrijke rol. Dat bepaalt de uitstraling en ook de kwaliteit van de droogrek. Vandaar dat we vooral veel houten droogrekken hebben gevonden. Hout straalt warmte en sfeer uit, maar vooral ook kwaliteit. Er zitten mobiele en inklapbare droogrekken tussen, maar we hebben ook hele mooie DIY varianten en wanddroogrekken gevonden. Belangrijkste was dat het praktisch moest zijn. Maar de droogrekken die wij hebben gevonden combineren functioneel met esthetiek. De droogrekken zijn dus ook gewoon mooi om te zien.

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Mooie droogrekken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply comoane 16 juli 2017 at 16:28

  Ik zou zo graag willen weten waar ze te koop zijn?

 • Reply P. de Weijer 9 oktober 2018 at 20:48

  Ik ook! Vooral die laatste opklapbare!

 • Reply Mijke Mommers 21 oktober 2020 at 10:27

  Beste,
  Ik zou graag willen weten waar je het harmonica wasrek voor aan de muur kunt kopen en het laatste wasrek. Ik hoor graag?

 • Leave a Reply