Design en interieur

Deze kapper rijdt rond in een hip busje!


Konstantinos Tzapos is een kapper en heeft een eigen kapsalon in München. Hoewel hij weet dat zijn klanten het geweldig vinden om bij hem in zijn salon te knippen, merkte hij ook dat tijd en drukke agenda’s klanten weerhouden om daadwerkelijk een afspraak te maken. Daarom kwam hij op het idee om bij die klanten langs te gaan, om op die manier tijd en moeite te besparen voor de klanten. Hij heeft een busje gekocht, deze volledig laten verbouwen, en vanaf november is hij via een app te boeken!

Mobiele kapsalon

Tzapos had hulp ingeschakeld bij Designliga, die geholpen heeft met de branding en de interieur inrichting van het busje. Het is weliswaar niet een super groot busje, vooral als je het vergelijkt met een normale kapsalon. Maar het busje heeft alles wat je van een salon zou verwachten. Je kunt je haren laten wassen, knippen, stylen, kleuren, noem maar op. Wat dat betreft is het gewoon een volwaardige kapsalon. Het grote verschil is dat deze kapsalon naar jou toe gaat in plaats van andersom.

Het is een super stoer en hip busje, die aan de buitenkant volledig grijs is gespoten. Uiteraard, tref je het logo en de contactgegevens groot en op meerdere plekken op het busje aan, zodat het goed herkenbaar is voor de klanten.

Esdoorn houten interieur

Naast een stoer exterieur, is vooral ook het interieur geweldig. Warme, natuurlijke elementen zijn de hoogtepunten in het interieur, met de muren, vloer en dak die volledig bekleed zijn een honingkleurig Europese esdoorn houten planken. Hierdoor voelt het er zeer gastvrij en huiselijk aan. De bestuurdersstoel is bekleed met lichtgrijs leer – vergelijkbaar met de schaduw die wordt gebruikt op de buitenkant van het busje. Achter de bestuurdersstoel is een kleine wachtruimte ingericht met een bankje, die bekleed is met een paarse kussen. Daar vind je ook een stapel tijdschriften naast een grote koffiezetapparaat, zoals je het ook vaak aantreft in een normale kapsalon.

Stijlvol interieur

In de achterkant van het busje is waar de werkelijke ‘magie’ gebeurt. Een grote, ouderwetse kappersstoel, in een zwarte leder en roestvrijstalen constructie, vormt de grote blikvanger. Maar ook daaromheen tref je veel moois aan, zoals de uitschuifbare wastafel, de leren handgrepen, bevestigingen en armaturen. OP de vloer vind je ook een stijlvolle kelim vloerkleed.

Bron: Yatzer.com | Fotografie: Andreas Hoernisch

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply