Search and Hit Enter

Hay Gym Hook

Sommige productontwerpen kunnen mooi zijn, maar zijn niet heel erg gewild. Echter zijn er ook hele eenvoudige productontwerpen, die juist super populair zijn. Overal zie je deze producten door mensen in huis gebruikt worden. Een heel mooi voorbeeld van zo’n product is de Hay Gym Hook. Een minimalistische houten wandhaak, die je op verschillende manieren in huis kunt gebruiken. Het is super leuk en inspirerend om te zien hoe creatief mensen de Hay Gym Hook inzetten. Waar zou jij deze mooie haak voor willen gebruiken in huis?

Hay Gym Hook

Multifunctionele ronde wandhaak

De Hay Gym Hook is ontworpen door ontwerpstudio Staffan Holm uit het Zweedse Göteborg. Het ontwerp is geinspireerd op gym ringen, wat meteen de naam van de wandhaak verklaart. Het is een minimalistische ronde haak, die heel eenvoudig aan de muur gemonteerd kan worden. Maar het meest bijzondere is dat het een multifunctionele haak is. Heel veel mensen gebruiken de haak bijvoorbeeld om kledingstukken op te hangen, in de hal of in de slaapkamer. Er zijn ook mensen die de Hay Gym Hook gebruiken om er een hanglamp aan te hangen. Daarnaast is de ronde haak ook erg populair als handdoeken haak in de badkamer of als theedoek haak in de keuken. We hebben zelfs een voorbeeld waarbij de haak wordt gebruikt om er tijdschriften in te doen. Dit is de kracht van een goed ontworpen product!

Kleuren en formaten

De Hay Gym Hook is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, van neutraal hout tot mintgroen. Er zijn ook verschillende formaten beschikbaar, namelijk Small (Ø 9,5 cm), medium (12,5 cm) en Large (Ø 18 cm). Het is leuk om één haak op te hangen, maar in sommige situaties is het leuker om meerdere haken in verschillende formaten bij elkaar te monteren, zoals in de hal.

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *