Design en interieur

Het mooie Swan Café in Kaapstad


We nemen jullie vandaag helemaal mee naar Kaapstad, waar we een kijkje gaan nemen in het mooie Swan Café. Het café, eigenlijk een traditionele Franse crêperie is onlangs geopend. Je kunt er terecht voor heerlijke zoete pannenkoeken, hartige taarten en exclusieve thee. Daarnaast ziet de crêperie er ook gewoon super mooi uit. Dit is te danken aan Haldane Martine. De ontwerpers van het Zuid Afrikaanse interieurontwerpbureau heeft het café namelijk ontworpen en ingericht. Zelfs de meubels zijn speciaal Swan Café ontworpen. Kijk snel verder!

Het mooie Swan Café in Kaapstad

Het is een traditioneel Franse crêperie, dus haalden de interieurontwerpers hun inspiratie voor de inrichting ook uit Parijs. Dit heeft geresulteerd in een opvallend en fris interieurontwerp met mooie kleuren, bestaande uit voornamelijk, grijs, wit, blauw en rood.

Stoer en chique itnerieur

Er is gekozen voor een stoere grijze gietvloer, waar in sommige plekken hele leuke tegeltjes zijn verwerkt. Leuke zeshoekige hexagontegels met een blauw wit patroon. Alle muren zijn blauw geverfd, maar aan de twee grote blauwe muren, waar de grote mooie zitbanken zijn geplaatst, zijn bekleed met super stijlvolle behang van bekende Renaissance schilderijen. Boven de tafels vind je een mix van super leuke koperen en metalen vintage lantaarns en hanglampen.

Het mooie Swan Café in Kaapstad

Marmeren toonbank met schubben tegels

De toonbank is ook een blikvanger van het interieur. Een hele chique witte carrara marmeren toonbank, die betegeld is met stijlvolle blauwe schubben tegels. Boven de toonbank is het ventilatiesysteem gemonteerd, afgedekt met een geperforeerd, gedessineerd en akoestisch behandeld bord in donkerblauw.

Het mooie Swan Café in Kaapstad

Het mooie Swan Café in Kaapstad

Het mooie Swan Café in Kaapstad

Fotograaf: Micky Hoyle

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply