Search and Hit Enter

IKEA Eneby speaker

Ben je op zoek naar een nieuwe mooie moderne speaker voor in huis? Wacht dan nog heel even, want dit najaar is de IKEA Eneby speaker verkrijgbaar in alle IKEA vestigingen in Nederland! Een paar maanden geleden was de Eneby speaker al verkrijgbaar in Amerika. In Nederland moeten we dus nog even geduld hebben.

IKEA Eneby speaker

Vierkante bluetooth speakers

IKEA heeft zijn eerste stappen gezet in audioproducten met de Eneby speakers. Minimalistisch mooi vormgegeven vierkante bluetooth speakers, die verkrijgbaar zullen zijn in twee formaten. Het kleine formaat is 20 bij 20 cm en het grote formaat is 30 bij 30 cm. Zoals we van IKEA gewend zijn, is er goed nagedacht over de formaten. Met deze formaten kan je ze eenvoudig aan de muur bevestigen of eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen zoals een tafel, kast of gewoon de vloer. De Eneby speakers passen bovendien perfect in de Kallax en Eket systemen van IKEA.

IKEA Eneby speaker

“De nieuwe Eneby-reeks is ongelooflijk belangrijk voor ons”, zegt Evanthia Nikoglou, verkoopleider voor verlichting en elektronica bij IKEA, Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Geluid, net als licht, is een belangrijk onderdeel van het creëren van een atmosfeer in huis, het is in staat om een ruimte tot leven te brengen en het ziel te geven, daarom hebben we onze aandacht op geluid gericht en IKEA’s eerste sprekers gemaakt.”

Zwart, grijs en wit

De Eneby speaker is verkrijgbaar met een zwarte of grijze front, gecombineerd met een zwarte of witte doos. Elke front is voorzien van een met stof bespannen fronten, met een eenvoudig rond detail met met een klein lampje, dat aangeef wanneer de speaker opgeladen is. Door de aanwezigheid van een hendel en het gebruik op batterijen, kunnen de speakers eenvoudig meegenomen worden. Ideaal voor het park of de tuin bijvoorbeeld.

Hoeveel de Eneby speakers exact zullen kosten is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de kleine variant ongeveer €50,- en de grote variant ongeveer €90,- zullen zijn.

IKEA Eneby speaker

IKEA Eneby speaker

IKEA Eneby speaker

IKEA Eneby speaker

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *