Design en interieur, Woonaccessoires

IKEA Moppe!


Het geweldige van IKEA, is dat ze meubels en accessoires maken, die uitgroeien tot wereldwijde klassiekers. Het kunnen hele grote meubelen zijn zoals verschillende banken en kasten, maar het kunnen ook kleine accessoires of kleinmeubelen zijn. Vandaag willen we het hebben over de oh zo populaire miniladekast van IKEA, oftewel de Moppe!

IKEA Moppe

Multifunctioneel miniladekast van berkentriplex

De Moppe, de miniladekast van IKEA is gemaakt van berkentriplex. Het berkentriplex geeft het kastje een neutraal karakter, maar het heeft vooral ook als voordeel dat je het heel goed kunt bewerken. Sommigen vinden het mooi om het zo neutraal te houden, terwijl anderen het juist leuk vinden om het kastje bijvoorbeeld te verven. Wat ook erg leuk is, is om de verschillende lades te bewerken met deurgrepen of labels. Op die manier kan je een Moppe kastje volledig personaliseren en naar je eigen smaak maken.

Wat de Moppe miniladekast zo bijzonder maakt, is dat het super multifunctioneel is. Het is eigenlijk bedoeld als een soort organizer voor een werkplek op een bureau, echter wordt de miniladekast voor ontzettend veel doeleinden gebruikt worden. Het kan zelfs gebruikt worden als een wandnachtkastje naast je bed! We hebben de tien leukste voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Waar gebruik jij de IKEA Moppe miniladekast voor?

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

IKEA Moppe

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply