Search and Hit Enter

Verrassende interieur inrichting uit Zuid afrika

Vandaag mogen we binnenkijken in een woning gelegen in in de bergen vlakbij Stellenbosch in Zuid Afrika. Een super leuke woning, bestaande uit twee verdiepingen, die erg stijlvol is ingericht. Het interieur wordt gekenmerkt door een mix van industrieel en vintage chique. Een bijzondere combinatie met een verrassend leuk effect.

Verrassende interieur inrichting in Zuid Afrika

Vintage chique meubels

Open karakter
De woning is voorzien van een stoere nonchalante betonvloer. Deze betonvloer is zelfs gebruikt om de grote open trap mee te bekleden. De trap zelf heeft een hele prettige open karakter, vooral omdat het overloopt op een vide. In de vide is een werkplek gecreëerd met een op maat gemaakt bureau. Hier heb je uitzicht op de grote open woonkamer.

Bakstenen muren

Betonnen trap

kantoor in vide

Slaapkamer met bed van houten pallets

Industriële details en nette afwerking
Wat ik erg bijzonder vind aan de interieur inrichting van deze woning is hoe de industriële details zoals de rauwe bakstenen muren en de betonvloer super strak zijn afgewerkt en gecombineerd worden met wit geschilderd hout. Bij de hoge witte plinten bijvoorbeeld of de wit geschilderde houten kozijnen. En ook de trapleuning ziet er piekfijn uit. De keuze van vintage chique meubels verwacht je al helemaal niet.

Betonvloer

chique badkamer

Kortom, het is een super leuk ingericht interieur met stoere elementen en een verrassend oog voor detail.

Fotografie: Kristian Holm voor House & Leisure.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *