Kinderkamer, Lampen

Nijntje lamp


Nijntje, in het buiteland meer bekend als Miffy, is wereldwijd enorm populair. De boeken zijn geschreven en getekend door onze eigen Nederlandse Dick Bruna. En daar zijn we enorm trots op! Tegenwoordig komt Nijntje niet alleen terug in kinderboeken. Het is een wereldwijd groot merk geworden, die in verschillende vormen terugkomt. Knuffels, kleding, speelgoed, tassen, posters, noem maar op. En één van die producten die wij helemaal geweldig vinden, is de super populaire Nijntje lamp!

Nijntje lamp

Kinderkamer lamp met dimmer

Natuurlijk bestaan er meerdere Nijntje lampen, maar de meest bekende en de meest populaire Nijntje lamp, is die van ontwerpbureau Mr Maria. Het is een grote witte zittende Nijntje met zwarte oogjes en een zwarte mond. Vanwege het prettige licht, is de lamp ideaal voor de kinderkamer. De Mr Maria Nijntje lamp beschikt bovendien over een ingebouwde dimmer, zodat je de lichtintensiteit in drie verschillende standen kunt instellen. Op de laagste stand zou het dus een heel fijn slaaplamp kunnen zijn voor de kinderen.

De Mr Maria Nijntje lamp is verkrijgbaar in twee formaten. Het formaat Small heeft een hoogte van 50cm en het formaat Large heeft een hoogte van 80cm. Beide formaten zijn een leuke eyecatcher voor elke kinderkamer of babykamer! Ze zijn allebei hier verkrijgbaar.

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Nijntje lamp

Bron: Fourcheekymonkeys.com | Nordicleaves.com | Mommodesign.com | Thebooandtheboy.com | Norskeinteriorblogger.no

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply