Meubels, Stoelen

10x Spijlenstoelen


Spijlenstoelen zijn helemaal hot! Stoelen die vroeger al vaak werden gebruikt, maar nu weer helemaal terug is van weggeweest. Zoals het woord al zegt, bestaat de spijlenstoel uit spijlen, verticale rondvormige houten latten als rugleuning en poten. Super leuk als eetkamerstoel, maar net zo leuk als bureaustoel, losse stoel in de woonkamer of bijvoorbeeld als nachtkastje. Wij hebben de mooiste voorbeelden en inspiratie ideeën voor je verzameld met de spijlenstoel!

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen kopen

Spijlenstoelen bestaan al zo lang. Daarom kun je op Marktplaats, vlooienmarkten en leuke tweedehands winkeltjes super leuke vintage spijlenstoelen vinden voor een koopje. Maar veel moderne merken hebben ook op deze trend ingespeeld met een eigen ontwerp van de spijlenstoel. IKEA en Loods 5 hebben bijvoorbeeld een eigen spijlenstoel, maar ook echte designmerken zoals HAY hebben een eigen spijlenstoel. Klik hier!

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen kleuren

Spijlenstoelen heb je in verschillende kleuren. Witte, zwarte, grijze en houtkleurige spijlenstoelen zijn erg populair, maar je hebt bijvoorbeeld ook super leuke in pastelkleuren. Het is ook leuk om verschillende kleuren en modellen met elkaar te combineren om het net iets spannender te maken rondom de eettafel.

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Spijlenstoelen

Bron: Lifeonsundays.com | Myscandinavianhome.blogspot.com | Boligmagasinet.dk | Kararosenlund.com | Designsponge.com | Cocolapinedesign.com | littlehelsinki.blogspot.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply