Design en interieur, Meubels

8x Fluweel in je interieur


Fluweel is een mooie zachte geweven stof die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in de mode, maar ook in de wereld van interieur & design wordt fluweel heel vaak gebruikt. Alle kleuren zijn bovendien mogelijk, van paars, tot geel tot zwart. En ongeacht de kleur, heeft fluweel een bepaalde klassieke look die een interieur super chique kan maken. Maar waar kan je het in terug laten komen in huis? Dat willen we vandaag aan je laten zien aan de hand van een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden.

Fluweel in je interieur

Fluwelen bank

We hebben het hier al eens eerder gehad over de flluwelen bank. Een van de populairste fluwelen items voor in huis.

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen kussens

Bij een fluwelen bank staan fluwelen kussens heel erg mooi. Maar ook bij banken die gemaakt zijn van een ander soort materiaal, kunnen fluwelen kussens erg mooi staan.

Fluwelen kussens

Fluwelen kussens

Fluwelen hoofdsteun

Wil je fluweel een plekje geven in je slaapkamer? Dan is een fluwelen hoofdsteun wellicht een heel leuk idee. Er zijn bedden die standaard een fluwelen hoofdstuen hebben, maar je kunt natuurlijk ook een hoofdsteun laten stofferen met fluweel.

Fluwelen hoofdsteun

Fluwelen dekbed

Een meer laagdrempelige methode om fluweel in je slaapkamer te krijgen is door middel van een fluwelen dekbed. Een mooie toevoeging aan je bed!

Fluwelen dekbed

Fluwelen gordijnen

Een andere vorm wat erg populair is van fluweel, zijn fluwelen gordijnen. Prachtige blauwe, paarse, groen of zelfs oranje fluwelen gordijnen kunnen je woonkamer of slaapkamer een chique luxe uitstraling geven!

Fluwelen gordijnen

Fluwelen eetkamerstoel

Zoek je mooie luxe eetkamerstoelen? Dan kunnen fluwelen eetkamerstoelen uitkomst bieden. Naast een chique luxe uitstraling, bieden fluwelen eetkamerstoelen ook enorm veel zitcomfort.

Fluwelen eetkamerstoelen

Fluwelen fauteuil

Vind je en grote fluwelen bank een beetje too much, dan kan je altijd nog een fluwelen fauteuil nemen. Combineer dat bijvoorbeeld met een stoere bruine leren bank om de balans tussen chique en stoer te creëren.

Fluwelen fauteuil

Fluwelen fauteuil

Fluwelen poef

Fluwelen poefs bestaan al heel lang, maar begin dit jaar heeft Tine K Home de trend voortgezet met hun prachtige nieuwe modellen.

Fluwelen poef

Fluwelen poef

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply