Woonaccessoires

Afstandsbediening opbergen doe je zo!


Iedereen die thuis een tv heeft met hetzelfde probleem te maken, de afstandsbediening! De afstandsbediening zelf is niet het probleem, maar het is wel een probleem als je niet weet waar het ligt als je het nodig hebt. Dit kan door je kinderen komen, die ermee spelen alsof het speelgoed is. Maar soms ben jijzelf gewoon de schuldige. Dit afstandsbedieningsprobleem kan je heel gemakkelijk oplossen, namelijk iets verzinnen waar je de afstandsbediening kunt opbergen op een vaste plek. Op die manier kan je het nooit kwijtraken. Tenzij je het niet consequent gebruikt natuurlijk, maar dan ligt het weer aan jezelf. 🙂

Afstandsbediening opbergen

Een mooie houder voor verschillende kleine spullen van grijs vilt.

Het is niet alleen de afstandsbediening van de TV. Met alle randapparatuur apparaten die we tegenwoordig in huis hebben, hebben we twee, drie en soms zelfs vier afstandsbedieningen. Twee de TV, van de provider, van de DVD speler, noem maar op. Vandaag willen we laten zien hoe je al die afstandsbedieningen op een nette en leuke manier kunt opbergen.

Afstandsbediening opbergen

Deze houder, die over de leuning van de bank geplaatst kan worden, is ook handig om er kopjes en glazen op te plaatsen.

Afstandsbediening opbergen

Tegenwoordig zijn heel veel mooi vormgegeven houders verkrijgbaar die je op een tafel of een krukje kunt plaatsen.

Afstandsbediening opbergen

Ook een goed idee, een salontafel met opbergruimte. Dit kan een open plank zijn onder het tafelblad, maar dit kan ook het tafelblad zelf zijn.

Afstandsbediening opbergen

Een compacte bijzettafel met een bakje als tafelblad. Op die manier kunnen de kinderen er ook niet zo makkelijk bij!

Afstandsbediening opbergen

Een stijlvol houten bakje, die je ook voor andere spullen kunt gebruiken. Voor de leesbril, je telefoon, pennen, noem maar op.

Afstandsbediening opbergen

Dit is één van de meest traditionele manier om afstandsbedieningen op tergen. Een speciale houder, die je aan de leuning van de bank kunt hangen. Deze houders zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply