Woonaccessoires

Design rookmelder van Jalo Helsinki


Sommigen dingen in huis heb je gewoon nodig. Een rookmelder is daar een heel goed voorbeeld van. Brand kan op de meest onverwachte momenten ontstaan in huis. Binnen enkele minuten kan een kleine brand uitgroeien tot een grote uitslaande brand. Jaarlijks vallen er ongeveer 50 doden en raken 650 mensen gewond bij een woningbrand. Daarom is het belangrijk om rookmelders in huis te hebben. Een rookmelder is niet verplicht in huis, maar dat zou het wel moeten zijn.

Design rookmelder van Jalo Helsinki

Minimalistisch rookmelder

Eerlijk is eerlijk, een rookmelder is nou niet zo’n mooi ding die je heel graag in het zicht wilt hebben. Daar heeft Jalo Helsinki op ingespeeld, door een design rookmelder te ontwerpen. De Kupu rookmelder van het Finse merk Jalo Helsinki is ontworpen door Harri Koskinen. De design rookmelder kenmerkt zich met een minimalistisch ontwerp en geeft daarmee een organische uitstraling aan elke ruimte. Het is zelfs bekroond met de Red Dot Design Award.

Een bijkomend voordeel van de Kupu design rookmelder van Jalo Helsinki, is dat het heel eenvoudig te installeren en te monteren is. Dankzij de 3M-tape hoef je niet te boren. En de batterij werkt maar liefst 5 jaar.

De Kupu rookmelder is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren: Lichtgrijs, bruin, roze, groen, grijs en chroom.

Design rookmelder van Jalo Helsinki

Design rookmelder van Jalo Helsinki

Design rookmelder van Jalo Helsinki

Jalo Helsinki • Smoke alarm – Install from Jalo Helsinki on Vimeo.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply