Slaapkamer

Eco beddengoed van Yumeko


Wij zijn een grote liefhebber van eco producten. Producten die duurzame, biologische en fair trade manier zijn geproduceerd. Daarom zijn we ook een grote fan van Yumeko, een social enterprise, die in 2010 door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool is opgericht. Zij richten zich volledig richt op 100% eco producten voor de slaapkamer en badkamer. Hoe meer mensen hier gebruik van maken, hoe groter de positieve maatschappelijke veranderingen zullen zijn. Yumeko werkt niet alleen met de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen, alle producten worden op een eerlijke manier door vakmensen gemaakt. Hierdoor hebben alle producten een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn door onze strenge selectieprocedure gekomen.

Matrassen

Als het gaat om je slaapkwaliteit, dan is het matras veruit het belangrijkst. Alle matrassen van Yumeko zijn gemaakt op basis van puur natuurlatex, zowel de natuurlatex ans pocketvering matrassen. De tijk van beide varianten zijn van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol, die ideale ondersteuning biedt aan je lichaam. Omdat een matras erg persoonlijk is, kan je bij Yumeko ook een matras volledig op maat laten maken.

Eco matrassen yumeko

Dekbedden

Het dekbed speelt een super belangrijke rol voor je nachtrust en gezondheid. Naast dat het goed moet ventileren, waardoor de temperatuur en vochtgehalte wordt gereguleerd, moet het natuurlijk ook de juiste isolatie bieden. Bij Yumeko kan je kiezen uit dekbedden van biologische wol, fluffy Nederlands eendendons of Duits ganzendons, of ademend, plantaardig tencel. Naast dekbedden die speciaal voor de winter of zomer geschikt zijn, hebben ze ook all seaons dekbedden voor het hele jaar.

Eco dekbedden Yumeko

Hoeslakens

Niets voelt lekkerder om in bed te kruipen dat net verschoond is met een nieuwe hoeslaken. De eco hoeslakens van Yumeko zijn gemaakt van het zachtste 100% biologisch en/of fairtrade katoen en linnen, helemaal schoon en gifvrij. Naast neutrale witte hoeslakens, kan je bovendien kiezen uit heel veel verschillende leuke kleuren, van groen tot bordeauxrood, of zelfs met een leuke print.

Eco hoeslakens Yumeko

Overtreksets

We zijn erg enthousiast over de hoeslakens en dekbedden van Yumeko, maar we zijn misschien wel het meest enthousiast over de overtreksets. De eco overtreksets zijn niet alleen van de beste en mooiste kwaliteit, maar ze zien er vooral ook super mooi uit. Naast materialen zoals katoen, linnen, percal, jersey, flanel en katoensatijn, kan je ook kiezen uit verschillende mooie kleuren.

Eco overtreksets Yumeko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply