Slaapkamer

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer


We vinden het super leuk om binnen te kijken in echte slaapkamer suites. Echte slaapkamer suites, die niet alleen ingericht zijn om te slapen, maar ook gecombineerd zijn met een inloopkast én een badkamer. Los van dat het erg praktisch kan zijn om een inloopkast en een badkamer in de slaapkamer te hebben, heeft het geheel ook gewoon een hele luxe en comfortabele uitstraling. Zie je het nog niet helemaal voor je? Kijk dan snel verder, want vandaag gaan we zo’n mooie slaapkamer suite laten zien!

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer

Open indeling

Deze mooie slaapkamer suite hebben we gevonden in de portfolio van Kristina Lastauskaitė-Pundė. De interieurontwerper uit Litouwen heeft een heel mooi appartement ontworpen en ingericht, gekenmerkt door mooie duurzame materialen, strakke lijnen en een open indeling. In de leefruimte vind je die open indeling met een open keuken, eethoek en de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer hebben ze gekozen voor een open indeling. In de master bedroom hebben ze namelijk de slaapkamer gecombineerd met een open inloopkast en een badkamer en suite.

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer

Scheidingswand tussen slaapkamer en inloopkast

Het is een hele ruime en lichte slaapkamer suite. Op de vloer vind je een sfeervolle houten vloer, die gecombineerd is strakke grijze muren. Er is een grote scheidingswand geplaatst, die de slaapkamer van de inloopkast scheidt. De muur aan de kant van de slaapkamer, waar het bed tegenaan is geplaatst is bekleed met een heel chique behang met een wolkenpatroon. Zowel links als rechts van het bed zijn kleine zwarte bijzettafeltjes geplaatst, die als nachtkastjes worden gebruikt. Boven het linker nachtkastje hangt een chique gouden hanglamp, terwijl er voor de andere kant gekozen is voor een wandlamp variant.

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer

Open inloopkast, vrijstaand bad en badkamer

Aan de andere kant van de muur is de inloopkast ingericht. Een open inloopkast, die met gordijnen afgeschermd kan worden. Daar vind je ook een groot ovaal vrijstaand bad geplaatst, tegen een mooie zachtroze geschilderde muur. Middels een moderne schuifdeur heb je daar toegang tot de badkamer en suite. Het is een kleine badkamer, maar het is wel heel praktisch ingedeeld en stijlvol ingericht met mooie materialen. De vloer is betegeld met luxe carrara witte marmeren vloertegels, die ook je ook terugvindt aan de muren in de douchecabine. Buiten de douche vind je een strakke moderne grijze badkamermeubel, met daarop hele mooie blauwe designwastafels en bijpassende wandspiegels met stoere zwarte randen.

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer

Moderne slaapkamer suite met inloopkast en badkamer

Bron: Kristinapunde.eu | Fotografie: Leonas Garbačauskas

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply