Slaapkamer ideeën

Slaapkamer van Desiree van Vosgesparis


Eerder heb ik foto’s van de slaapkamer laten zien van de blogger Riikka van de blog Weekday Carnaval. Een Scandinavische slaapkamer met veel leuke kleuren en grafische elementen. Dit keer wil ik jullie inspireren met de slaapkamer van een andere blogger, namelijk Desiree van de blog Vosgesparis. Holly Marder van Avenuelifestyle.com was onlangs bij haar thuis geweest mooie foto’s te maken.

Slaapkamer van Desiree van Vosgesparis

Lichte slaapkamer

Ook Desiree heeft een slaapkamer met een sterk Scandinavisch tintje. Een fijne lichte slaapkamer met een strakke lichtgrijze gietvloer, gecombineerd met witte muren. In tegenstelling tot de slaapkamer van Riikka, met de vele kleurtjes en grafische printen, heeft Desiree juist gekozen om veel zwarte elementen terug te laten komen.

Zwart wit

Zo heeft ze op de muren verschillende stijlvolle zwart witte prints geplakt. Een leuke, maar zéker ook eenvoudige vorm van slaapkamer decoratie.

Aan de zijkant van de slaapkamer, heeft ze een originele kledingrek gecreëerd. Een zwarte kledingstang die via twee dikke draden aan het plafond hangt. Hiernaast is ook een leuke industriele hanglamp opgehangen, die meer decoratief als functioneel is. Want boven het bed hangt de rondvormige hoofdlamp van de slaapkamer.

Naast het bed staat een zwarte stalen stoel, die hier als nachtkastje wordt gebruikt. En aan de andere kant van het bed is een grotere witte industriële kast geplaatst.

Slaapkamer van Desiree van Vosgesparis

Slaapkamer van Desiree van Vosgesparis

Slaapkamer van Desiree van Vosgesparis

Bron: Avenuelifestyle.com | Fotografie: Holly Marder

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply