Slaapkamer inrichten

Inspirerende slaapkamer make-over voor $200!


Het budget is een belangrijk aspect bij een verbouwing of een renovatie. Op basis van het budget kan je bepalen wat er allemaal nodig is. De materialen, de meubels, de decoratie… Alles is afhankelijk van het budget. Hoe hoger het budget, hoe meer er mogelijk is. Maar ook met een laag budget kan er heel veel gedaan worden. Deze inspirerende slaapkamer make-over is daar hét perfecte voorbeeld van, die gerealiseerd is met een budget van slechts $200!

Underlayment hoofdbord

Witte muren

Het is een zolder slaapkamer, gekenmerkt door schuine wanden. De oude slaapkamer is super gedateerd, met lelijke geel-gouden muren en bloemetjestapijt. Daar hebben ze verandering in gebracht met twee belangrijke aspecten. De eerste belangrijke verandering zijn de muren. Die zijn volledig opnieuw gestuukt en wit geschilderd, waardoor de slaapkamer een stuk lichter en neutraler is geworden.

Inspirerende slaapkamer make-over met laag budget

Zwevende wandkast onder schuine wand

Underlayment vloer, hoofdbord en nachtkastjes

De tweede belangrijke verandering is natuurlijk de vloer. Het oude bloemetjestapijt is verwijderd en vervangen door underlayment planken. De underlayment planken lopen zelfs een stuk door over op de muur achter het bed. Er is dus een soort hoofdbord gecreëerd van diezelfde underlayment planken. Er zijn zelfs underlayment nachtkastjes gemaakt, die naast het bed zijn geplaatst. De underlayment planken ziet er niet alleen erg stoer uit, het grote voordeel is dat het erg goedkoop is. Dat past dus heel mooi in het budget.

De underlayment vloer is bovendien aan de randen afgewerkt met hoge witte plinten. Die zien er ook een stuk beter uit dan de oude bruine houten plinten.

Zwevende wandkast onder schuine wand

In de oude slaapkamer vind je een kleine ladekast onder de schuine wand. Die is nu ook vervangen door een grote zwevende wandkast, die over de gehele breedte van de muur loopt. Het ziet er super mooi en strak uit. Er kunnen spullen in de kast opgeborgen worden, maar de ruimte op de kast kan ook goed benut worden voor bijvoorbeeld fotolijsten, planten, vazen, kaarsen, noem maar op.

Underlayment vloer in slaapkamer

Inspirerende slaapkamer make-over met laag budget

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply