Search and Hit Enter

10x Fluwelen hoofdbord

Fluweel is een stof met een hele chique en klassieke uitstraling. Het is mooi, het is veelzijdig, en je kunt het eigenlijk in alle interieursoorten gebruiken. We hebben hier laten zien hoe je fluweel terug kunt laten komen in een interieur. Daarin hadden we het onder andere gehad over de fluwelen hoofdsteun of het fluwelen hoofdbord voor het bed. Omdat het fluwelen hoofdbord zó populair is, willen we daar natuurlijk meer van laten zien. Dat gaan we vandaag dus doen, aan de hand van tien mooie inspiratie voorbeelden van bedden met een fluwelen hoofdbord!

10x Fluwelen hoofdbord

Voordelen van een hoofdbord

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een bed zonder hoofdbord te nemen, zonder te weten wat de gevolgen zijn. Een hoofdbord biedt namelijk een aantal hele handige voordelen. Een zacht hoofdbord voorkomt bijvoorbeeld dat je per ongeluk je hoofd kunt stoten. Een hoofdbord voorkomt slijtage aan de muur. Met een hoofdbord kan je comfortabel op bed zitten. En een hoofdbord zorgt dat de kussens goed op hun plek blijven. Daarnaast kan een hoofdbord er natuurlijk ook gewoon heel mooi zijn, vooral een fluwelen hoofdbord!

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

Fluwelen hoofdbord combineren

Fluwelen bedden worden vaak geleverd met een fluwelen hoofdbord. Heb je geen fluweel bed, dan is dat ook geen probleem. Want zoals gezegd kan je fluweel heel mooi combineren met andere materialen en kleuren. Een houten bedframe vormt bijvoorbeeld een gouden match met een fluwelen hoofdbord. Fluweel is bovendien verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Alle kleuren van de regenboog, van fluweel roze tot fluweel groen en fluweel blauw. Al deze kleuren geven je bed én je slaapkamer een hele chique en klassieke uitstraling.

Fluwelen hoofdborden zijn los verkrijgbaar, maar het mooiste is natuurlijk om een fluwelen hoofdbord op maat te laten maken. Op die manier weet je zeker dat het bij je bedframe past. Je kunt bovendien het formaat helemaal zelf bepalen. Van een normale breedte en hoogte tot een hoofdbord, die over de gehele breedte van de muur loopt.

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

10x Fluwelen hoofdbord

Meer leuke slaapkamer ideeën bekijken? Bekijk onze 127x slaapkamer inspiratie pagina!

1 Comment

  1. Beste meneer/mevrouw,

    Ik vroeg me af waar de fluwelen bedden vandaan kwamen van de blog 10x fluwelen hoofdbord. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

    Met vriendelijke groet, Bibi van Wijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *