Slaapkamer meubels

Traditioneel Chinees bed


Wow, wat een mooie combinatie in deze slaapkamer! Een traditioneel Chinees bed van hout, samen met de rauwe industriele onderdelen van de slaapkamer. De combinatie van hout en beton is werkelijk prachtig. De gekleurde vloerkleed, de kussens en het mooie dekbedovertrek maken het helemaal af.

Traditioneel Chinees bed

De oude traditie van houtsnijwerk van Chinese schermen is een verloren kunst. Voor duizenden jaren, hebben ongelooflijke kunstenaars prachtige schermen gecreeerd die een integraal onderdeel vormen van de typisch Chinese huis architectuur. De fascinatie van dit prachtige onderdeel van de Chinese cultuur, gemengd met de schone en moderne ontwerp gevoeligheid van Europa en een vleugje van de toevallige aard van de interieurstijl uit Californië, bieden het ontwerp perspectief van deze prachtige Q Lin Bed. Een sculpturaal object met 3000 hand geboorde 3000 gaten maan beide kanten van het hout. Prachtig!

Traditioneel Chinees bed

Traditioneel Chinees bed

Traditioneel Chinees bed

Traditioneel Chinees bed

Handgemaakt bed

De precisie waarin deze gaten zijn gesneden, spreekt direct tot het pijn-staking proces van de oude wereld kunstenaars. De gloeiende notenhout komt uit het midden van de eeuw moderne tijd. Erg populair in Californië, maar toch ook zeer wijd verspreid in Deense meubelen. Deze houtsoort levert warme, expressieve graan patronen die het bed een persoonlijke uitstraling geven. Elk stuk hout werd met de hand geselecteerd. Het hoofdeinde, het dramatische stuk van het bed, is een stuk van massief notenhout dat grote vegende korrels van markante karakter weerspiegelt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply