Search and Hit Enter

Moderne klassieke slaapkamer met maatwerk oplossing

Maatwerk interieurs kosten vaak iets meer dan standaard kant en klare oplossingen, maar daar krijg je ook wel iets heel moois voor terug. Het is daarom soms de moeite waard om iets meer te investeren in een maatwerk oplossing, omdat je daar iets perfect passends en unieks voor terugkrijgt. De slaapkamer die we vandaag aan jullie willen laten zien is daar een heel mooi voorbeeld van.

Moderne klassieke slaapkamer met maatwerk oplossing

Amerikaanse stijl in een modern jasje

Het is één van de slaapkamers van een modern appartement, die ontworpen en ingericht is door de interieurontwerpers van T.M Design Studio. Het appartement is van een gezin uit Taiwan, die voor een lange periode in Amerika heeft gewoond. Nu ze weer terug verhuisd zijn naar Taiwan, wilden ze een woning hebben in dezelfde stijl als de woning in Amerika, maar dan in een modern jasje. T.M. Design Studio heeft een heel bijzonder interieurontwerp gerealiseerd, die omschreven kan worden als een mix van modern en klassiek chique. En maatwerk oplossingen spelen daarin een erg belangrijke rol.

Moderne klassieke slaapkamer met maatwerk oplossing

Warme slaapkamer

In de woonkamer vind je een strakke grijze gietvloer, maar voor de slaapkamer hebben ze gekozen voor een houten visgraat vloer. De vloer geeft de slaapkamer een warme en klassieke uitstraling, vooral in combinatie met de chique hoge plinten en de sierlijke lambrisering aan de muur achter het bed.

Moderne klassieke slaapkamer met maatwerk oplossing

Maatwerk bureau en inbouwkast

Er is een grote raam aanwezig, die de slaapkamer voorziet van natuurlijk zonlicht. Om de ruimte rondom het raam goed te benutten, hebben ze gekozen voor een maatwerk oplossing. De ruimte onder het raam is een werkplek gecreëerd met een prachtig wandbureau, bestaande uit mintgroene ladekasten en een marmeren bureaublad. En aan de kale muur aan de rechterkant is een inbouwkast op maat gebouwd met chique klassieke hoge deuren in het zelfde mintgroen als de ladekasten van het bureau.

Moderne klassieke slaapkamer met maatwerk oplossing

De gouden accenten, zoals de gouden deurknoppen van de kledingkast en het gouden nachtkastje naast het bed, maken de chique sfeer in deze slaapkamer helemaal compleet.

Fotografie: MD Pursuit

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *