Slaapkamer ontwerpen

Moderne vaste kasten in slaapkamer


C.T. Architects heeft in 2012 een super modern appartement gelegen in Bilzen in België ontworpen en ingericht. Naast een moderne uitstraling, wordt het appartement vooral gekenmerkt door moderne praktische oplossingen in de vorm van opbergruimtes. Ook in de slaapkamer is er sprake van veel opbergruimte.

Moderne vaste kasten in slaapkamer

Hoe raar het ook klikt, is de hal van het appartement een erg belangrijke ruimte. De hal is de schakel tussen de woonkamer, keuken en slaapkamer. De keuken bevindt zich eigenlijk in de hal, terwijl de woonkamer aan de voorkant en de slaapkamer aan de achterkant bevindt.

Open slaapkamer

Wat ook bijzonder is, is dat de slaapkamer een open slaapkamer is, die niet afgesloten wordt met een deur. Het is dan ook erg knap gedaan van de architecten, omdat je toch nog privacy voelt in de slaapkamer.

Vaste kledingkast

De slaapkamer is net als de rest van het appartement voorzien van een mooie warme houten vloer en strakke witte muren. De muur achter het bed is voorzien van een grote moderne witte boekenkast. Maar de belangrijkste kast is de houten kast, die aan een stuk doorloopt tot en met de keuken. In de keuken zijn het natuurlijk keukenkasten, terwijl het in de slaapkamer juist kledingkasten zijn.

Moderne vaste kasten in slaapkamer

Moderne vaste kasten in slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply