Slaapkamer ontwerpen

Mooie jaren ’20 slaapkamer!


Nieuwbouwwoningen groeien als paddenstoelen uit de grond. Vanwege het woningtekort, worden er steeds meer woningen bijgebouwd. Nieuwbouwwoningen hebben natuurlijk veel voordelen, zoals dat je geen zorgen hoeft te maken voor achterstallig onderhoud. Aan de andere kant, ontbreekt er in nieuwbouwwoningen vaak karakter. Karakter die je bijvoorbeeld wel aantreft in jaren ’20 woningen. Natuurlijk kan je ook sfeer en karakter creëren in een nieuwbouwwoning, maar dit zal nooit hetzelfde zijn als in een echte jaren ’20 woning.

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Vandaag willen we een hele mooie slaapkamer laten zien. De master bedroom van een jaren ’20 appartement, die op een hele stijlvolle manier is ingericht en erg strak is afgewerkt. Kijk snel verder!

Jaren ’20 stijl met een strakke afwerking

De slaapkamer is van een jaren ’20 appartement uit Zweden, die volledig van top tot teen is gerenoveerd. Je zult er dus ook geen last hebben van achterstallig onderhoud. Het heeft een totale woonoppervlakte van 89m2, en alle centimeters zijn opnieuw aangepakt. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer, nieuwe wandafwerking, noem maar op. Ook de slaapkamer is volledig gerenoveerd, en wel op een hele mooie, chique en karakteristieke manier, passend bij de jaren ’20 stijl van het appartement.

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Witte lambrisering en blauwe muren

Alle muren zijn voorzien van hele chique witte houten lambrisering. Dit hebben ze gecombineerd met stijlvolle blauwe muren, met aan de bovenkant nog een dikke witte strook. Daar hebben ze een vloer bij gekozen, die er super mooi bij past. Een hele mooie geoliede visgraat houten vloer.

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Originele details

Naast de lambrisering, tref je in de slaapkamer nog meer authentieke originele details aan. Denk aan de sierlijsten aan het plafond, de originele ramen en deuren, en een super mooie open inbouwkast, die hier als een soort pronkkast vol mooie spullen wordt gebruikt.

Mooie meubels en deocratie

Ook de rest van de slaapkamer is erg mooi en inspirerend. Er zijn mooie meubels en decoratie accessoires gebruikt, die allemaal bij de sfeer en stijl passen. Het gouden wandplankje met lamp van het Deense merk Frama, die als nachtkastje naast het bed wordt gebruikt, de witte papieren origami hanglamp boven het bed, de grote ronde haken aan de muur, de zwarte vintage caféstoel, noem maar op.

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Mooie jaren '20 slaapkamer!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply