Search and Hit Enter

12x Toilet met behang

Voor een toilet wordt er vaak gekozen voor wandtegels. Dit kan natuurlijk mooi zijn, maar dit heeft vooral te maken met hygiëne. Tegels zijn namelijk super makkelijk te reinigen. In een ruimte als een toilet is dat dus ideaal. Tóch komt het vaak voor dat mensen ervoor kiezen om hun toilet volledig te behangen. Gewoon om dat het mooi is. Vind je het tóch niet zo hygiënisch, dan kan je er ook voor kiezen om alleen de bovenkant van de muren op een andere manier kunt bekleden. Daar heb je natuurlijk minder te maken met hygiëne. Vandaag willen we we jullie inspireren met twaalf mooie toiletten ontwerpen met behang!

Toilet met behang
Dit toilet behoort ongetwijfeld tot één van de mooiste ontwerpen in dit rijtje. Witte metrotegels aan de onderkant van de muren zijn gecombineerd met leuk behang met een blauw wit toilet patroon.

Toilet met behang
In dit toilet is de onderkant van de muren betegeld met stijlvolle donkergrijze hexagontegels, terwijl de bovenkant behangen is met behang met een stijlvol flamingo patroon.
Toilet met behang
Botanische prints zijn helemaal hot, ook in het toilet. Hier hebben ze botanisch behang gecombineerd met klassieke witte metrotegels. Een mooie combinatie!
Toilet met behang
Hier is alleen met muurtje van het inbouwreservoir betegeld met stijlvolle carrara witte marmeren tegels, net als de vloer. De muur daarboven, en ook de andere muren zijn bekleed met super leuke Delftsblauw-behang!
Toilet met behang
Klassieke zwarte houten lambrisering gecombineerd met rood behang. Een kleurencombinatie die werkt!
Toilet met behang
Dit is eigenlijk een kleine badkamer met een toilet. De combinatie van landelijke witte lambrisering met behang met een blauw wit patroon vormt de basis van een hele mooie landelijke stijl.
Toilet met behang
Dit toilet is volledig bekleed met het super populaire Woods behang van Cole & Son!
Toilet met behang
Een mooie combinatie van een houten vloer, zwart geschilderde houten lambrisering en behang met een duiven patroon.
Toilet met behang
Prachtig groen behang in het toilet!
Toilet met behang
Het behang in dit toilet past perfect bij de klassieke wastafel met chromen onderstel en marmeren wastafel.
Toilet met behang
Goudvis behang!
Toilet met behang
Nog een mooi voorbeeld van flamingo behang in het toilet!

5 Comments

  1. Beste,
    Ik zou heel graag willen weten wat het merk is van het groene behang op de toilet.
    Het staat in artikel 12x behang toilet.
    Hoor het graag!

  2. Goedemiddag,

    Ik ben al jaren op zoek naar het behang met die vintage toiletpotten. Ik heb het ooit gezien op het toilet van een restaurant in Schotland, maar de mensen wisten waar het vandaan kwam. Hopelijk weten jullie dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *