Design en interieur

Muuto introduceert verschillende nieuwe ontwerpen ‘New Perspectives’ collectie

Het Deense designlabel Muuto staat bekend om super mooie Scandinavische ontwerpen voor meubels en accessoires, gekenmerkt door blijvende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. Het bedrijf werd in 2007 door Peter Bonnen en Kristian Byrge opgericht en heeft nu al meubelstukken die uitgegroeid zijn tot echte klassiekers. Tijdens de belangrijkste designbeurs in Milaan, de Salone del Mobile, heeft Muuto een aantal nieuwe collecties onthuld voor de ‘New Perspectives’ collectie. Altijd leuk om nieuwe producten van Muuto te mogen zien, toch?!

De nieuwe collectie collectie bevat een reeks upgrades voor klassiekers, zoals nieuwe kleuren voor de E27-hanglamp, de uitvouwbare hanglamp en Dots Metal Hooks. Het Scandinavische bedrijf heeft hier voor samengewerkt met een aantal ontwerpers – met Anderssen & Voll hebben ze bijvoorbeeld de de Outline-serie gecreëerd, bestaande uit een hoekbank, een 3½-zitsbank en een poef.

Daarnaast creëerde Studio Tolvanen de nieuwste toevoeging aan de vaste basiscollectie. Andere ontwerpers, zoals Thomas Bentzen en Cecile Manz, hebben respectievelijk aan zijtafels en salontafels gewerkt. Kortom, Muuto is de afgelopen periode heel goed bezig geweest. Bekijk de mooie foto’s en laat ons weten wat jij wel heel graag thuis zou willen hebben van de nieuwe Muuto collectie!

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply