Search and Hit Enter

Deze slaapkamer-badkamer-combinatie moet je gezien hebben!

Je ziet het steeds vaker, slaapkamer badkamer combinaties. Er zijn mensen die het helemaal niets vinden, maar de meeste mensen vinden het geweldig. De slaapkamer badkamer combinatie heeft namelijk een bepaalde luxe en chique uitstraling. Het is alsof je in een luxe designhotel verblijft. Hier hebben we al een aantal hele mooie slaapkamer badkamer combinaties laten zien. Maar de combi die we vandaag willen laten zien is tóch wel één van de meest bijzondere. Kom een kijkje nemen en laat ons weten of jullie het ermee eens zijn!

Deze slaapkamer-badkamer-combinatie moet je gezien hebben!

Bakstenen muren en gewelfde plafond

Het is een ontwerp van Arhitektura AB objekt d.o.o. De Sloveense architecten hebben in 2016 een appartement ontworpen gelegen in het historisch centrum van Mladinska ulica, in Maribor. Het compex is gebouwd in de 19e eeuw, wat ook terug te zien is aan de prachtige originele details in deze slaapkamer. De bakstenen muren zijn super mooi, maar de strak afgewerkte gewelfde plafonds maken deze slaapkamer helemaal bijzonder. De ontwerpers hebben het bovendien op een hele mooie moderne manier ingericht.

Deze slaapkamer-badkamer-combinatie moet je gezien hebben!

Bed-bad-boekenkast combinatie

De bakstenen muren zijn gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. De grote blikvanger wordt gevormd door het bed, die centraal in de slaapkamer is geplaatst. Het is eigenlijk een bed-bad-combinatie en aan de zijkanten van het bed zijn open vakken aanwezig, die als boekenkast gebruikt kunnen worden. Het hoogglans wit geeft het geheel een moderne uitstraling.

Naast het bijzondere bad, is er ook een inloopdouche ingericht. Die vind je achter het bed, gescheiden door een grote op maat gemaakte glazen douchewand. Deze doorloopdouche kan je vanuit beide kanten bereikt worden.

Deze slaapkamer-badkamer-combinatie moet je gezien hebben!

De badkamermeubel vind je aan de rechterkant van het bed. Daar is een bijpassende witte badkamermeubel aan de muur gemonteerd met dubbele wastafel en bijpassende spiegel.

Aan de grote bakstenen muur is de TV opgehangen. Op die manier kan je zowel vanuit bad als vanuit het bed lekker TV kijken.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *