Slaapkamer inrichten

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Voorkeur van veel mensen gaan uit naar een slaapkamer die rustig en neutraal is ingericht. Kleuren als wit, beige, lichtgrijs en zwart zijn daarom populaire kleuren voor een slaapkamer. Helemaal niks mis mee, het kan er ook super mooi, clean en sereen uitzien, maar sommige mensen kunnen die eentonigheid een beetje saai vinden. Deze mensen willen liever hun slaapkamer inrichten met meer kleur. Maar het inrichten van een slaapkamer met kleur, is lastiger dan bijvoorbeeld een witte slaapkamer inrichten. Vooral de balans in kleur is hierin erg belangrijk. Wil jij jouw slaapkamer ook het liefst zien met mooie kleuren? Lees dan snel verder!

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Hoe kan je een kleurrijke slaapkamer inrichten

De mensen die hun slaapkamer willen inrichten met mooie kleuren, gaan al snel aan de slag met grote dingen. Een rode muur of een oranje tapijt. Het gevaar hiervan is dat je snel uitgekeken kan worden op een bepaalde kleur. Als ja na een jaar de rode muur in je slaapkamer niet meer mooi vindt, dan moet je het weer helemaal opnieuw schilderen. En een nieuw tapijt kost natuurlijk ook heel veel geld. Hoe moet je dit dan wel aanpakken?

Slaapkamer met een neutrale basis

Als je bovenstaande risico wilt vermijden, zou je kunnen overwegen om je slaapkamer in te richten met een neutrale basis. Dit houdt bijvoorbeeld in een lichte vloer en lichte muren. Mooie kleuren kan je terug laten komen in andere kleinere dingen. Je dekbedovertrek bijvoorbeeld. Een dekbedovertrek vervangen is natuurlijk veel gemakkelijker dan het opnieuw schilderen van de muur. Of mooie schilderen met jouw favoriete kleuren. Gekleurde kussens op het bed doen het ook goed.

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Neutrale slaapkamer inrichten met kleur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply