Tuin ideeën

Bohemian tuin


Bohemian staat voor mooie patronen en kleur, maar vooral ook voor het zorgeloze hippie buitenleven met heel veel zon. Ken je dit gevoel niet? Na een weekje Ibiza zul je er verliefd op zijn. Bohemian invloeden in je interieur is heel leuk. Een echte bohemian tuin is nog veel leuker! En wist je dat je helemaal niet zoveel hoeft uit te geven om je tuin in te richten in een bohemian stijl? Wij geven vier handige tips!

Bohemian tuin

1. Lounge

De lounge is het belangrijkste onderdeel van een Bohemian tuin. Je moet natuurlijk wel lekker kunnen zitten. Het meest ideale is een grote loungebank van steigerhout of houten paletten. Maar grote zitkussens, aangevuld met vrolijke kleurrijke sierkussens met bohemian patronen kunnen ook erg leuk zijn. Wissel het bijvoorbeeld af met leuke poefs en plaids voor nog meer gezelligheid.

2. Verlichting

Verlichting in een bohemian tuin zorgt er niet alleen voor dat je lekker tot laat in de avond buiten kunt chillen. Ze dragen ook werkelijk bij aan en bohemian sfeer. Ga voor slingerverlichting die je bijvoorbeeld diagonaal door je tuin hangt. Heb je geen elektra in je tuin? Marokkaanse lampen en lantaarns zijn ook altijd een goed idee!

Bohemian tuin

Bohemian tuin

3. Vloerkleed

Met een mooie kleurrijke vloerkleed geef je jouw bohemian tuin een gezellig woonkamer gevoel. Je kunt één grote kleed nemen, maar je kunt ook meerdere kleden nemen die elkaar overlappen. Ga voor een Perzische vloerkleed of Berber vloerkleed met mooie patronen en kleuren.

4. Bloemen en planten

Het laatste wat niet mag ontbreken in een bohemian tuin zijn bloemen en planten. Laat deze terugkomen in leuke terracotta potjes op de vloer of planthangers. Zo leuk!

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Bohemian tuin

Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor jou

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply