Search and Hit Enter

Mooie badkamer en suite uit Colorado

Als je een grote woning hebt, en je woont er met je gezin in, dan is het wel zo fijn om twee badkamers te hebben. Dan zal je namelijk niet te maken hebben met wachtrijen in de ochtend, als iedereen gebruikt wilt maken van de badkamer. Vaak wordt er gekozen voor een badkamer voor de kinderen, terwijl de master bedroom een eigen badkamer en suite krijgt. Ideaal!
We hebben hier natuurlijk al heel veel mooie inspiratie voorbeelden laten zien van badkamer en suites. De badkamer en suite die we vandaag gaan laten zien, hebben we gevonden in de portfolio van fotograaf Dane Cronin, die een hele mooie en inspirerende familiewoning heeft gefotografeerd gelegen in Colorado in de Verenigde Staten. Het ontwerp is inspirerend mooi!

Mooie badkamer en suite uit Colorado

Het Spruce project uit Denver is een hele ruime vrijstaande woning. Alle vertrekken zijn erg ruim opgezet, van de woonkamer tot de keuken en de verschillende slaapkamers. Zelfs deze badkamer en suite, die ingericht is bij de master bedroom, is erg ruim.

Houten badkamermeubel met dubbele wastafels

Het interieurontwerp kenmerkt zich door het gebruik van mooie natuurlijke materialen, waarbij hout dé hoofdrol speelt. Hout komt overal terug in huis, dus ook in het ontwerp van deze badkamer. Zo zijn de deuren en de bijbehorende deurposten van hout. Daarnaast hebben ze ook gekozen voor een prachtige zwevende houten badkamermeubel, die volledig op maat is gemaakt. Deze badkamermeubel bestaat uit verschillende kastjes, en is aan de bovenkant afgewerkt met een strak wit wastafelblad, waar de dubbele wastafels in geïntegreerd zijn. Dit hebben ze gecombineerd met strakke moderne inbouwkranen en stijlvolle bijpassende houten spiegels.

Mooie badkamer en suite uit Colorado

Mooie badkamer en suite uit Colorado

Inloopdouche en toilet

Naast de badkamermeubel is de inloopdouche ingericht. Een super ruime en luxe inloopdouche, die volledig afgeschermd is met een glazen wand en glazen deur. En daarnaast vind je het aparte toilet.

Wat ook erg mooi is, zijn de tegels in deze badkamer. De vloer is betegeld met fantastische blauwe patroontegels, terwijl de wanden betegeld zijn met witte metrotegels met een Marokkaanse look.

Mooie badkamer en suite uit Colorado

Fotografie: Dane Cronin – Danecronin.com

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *