Badkamer

10x IKEA badkamermeubel


Op zoek naar een mooie en praktische badkamermeubel die geen fortuinen kost? Wij hebben een lijst gemaakt met 10x IKEA badkamermeubel, die er niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook erg betaalbaar. Kijk snel verder!

ikea badkamermeubel

Als je het hebt over de meest populaire meubelen van IKEA, dan denk je misschien aan de Billy kast, de Besta kast of de PAX kast. Je denkt in ieder geval niet zo snel aan de badkamermeubels van IKEA. Maar tóch zijn de badkamermeubels van het Zweedse woonwarenhuis wereldwijd enorm populair. Niet alleen omdat ze goedkoop zijn, maar vooral ook omdat ze mooi en praktisch in gebruik zijn. De GODMORGEN badkamerserie is bijvoorbeeld erg populair, bestaande uit verschillende onderdelen, waarmee je zelf jouw ideale badkamermeubel kunt samenstellen, met zowel inbouw- al opbouwwastafels uit andere series. De ene GODMORGEN badkamermeubel kan er dus totaal anders uitzien dan de ander. Maar naast de GODMORGEN badkamermeubels, heeft IKEA ook hele andere modellen in hun assortiment. We zijn benieuwd welke IKEA badkamermeubel jij het mooist vindt, en graag in jouw badkamer wilt hebben!

Tip: Gebruik de IKEA badkamerplanner om een idee te krijgen hoe de badkamer eruit komt te zien in jouw badkamer.

1. GODMORGON / ODENSVIK eikenhout 4-delig

Zoals gezegd kan je met de IKEA GODMORGEN badkamerserie verschillende combinaties maken. De GODMORGON / ODENSVIK combinatie is daar een mooi voorbeeld van, één van de populairste GODMORGON wastafelcombinaties van IKEA. Het is een mooie zwevende eikenhout look badkamermeubel met twee lades, die voorzien zijn van een zachtsluitende mechanisme. Dankzij de softclose gaan de lades zachtjes, stil en langzaam dicht, wat natuurlijk ook veilig is voor de vingers van jou en je kinderen. De GODMORGON / ODENSVIK is verkrijgbaar in verschillende formaten. Dus of je nou een kleine of een grote badkamer hebt, aan het formaat kan het in ieder geval niet liggen. In onderstaande badkamer is er gekozen voor de 4-delige set, inclusief de opbouwwastafel, de waterbesparende mengkraan, en de praktische spiegelkast met geïntegreerde verlichting. Hier verkrijgbaar voor €587.95.

ikea badkamermeubel GODMORGON ODENSVIK eikenhout

2. GODMORGON/TOLKEN / TÖRNVIKEN wit/bamboe 6-delig

Een andere populaire badkamermeubel combinatie is de GODMORGON/TOLKEN / TÖRNVIKEN – de combinatie met de strakke witte badkamermeubel, het bamboe werkblad en de ronde opbouwwastafel en bijpassende mengkraan. De matte witte badkamermeubel met de witte design deurgrepen is strak en modern, terwijl het bamboe werkblad je badkamer meer sfeer en warmte geeft. Hieronder zie je de 6-delige combinatie, inclusief de spiegelkast en een smalle hoge wandkast voor nog meer opbergruimte. Hier verkrijgbaar voor €706.95.

ikea badkamermeubel godmorgen tolken tornviken wit bamboe

3. GODMORGON/TOLKEN / KATTEVIK lichtgrijs/marmerpatroon

Houd je meer van de klassieke of landelijke badkamerstijl? Dan is deze badkamermeubel combinatie wellicht leuk voor jou. De Godmorgen badkamermeubel bevat twee lichtgrijze lades die afgewerkt zijn met stijlvolle bijpassende chromen deurgrepen. Het werkblad met de lichte marmerlook past er ook perfect bij. De ronde wastafel heeft een bescheiden formaat, waardoor er genoeg plek is op het werkblad voor andere spullen, zoals zeep en tandenborstels. De meubel kan je zwevend aan de wand monteren, maar je kunt ook de GODMORGEN poten erbij kopen, zoals te zien is op de foto. Hier verkrijgbaar voor €428.95.

ikea badkamermeubel godmorgen tolken kattevik lichtgrijs marmerpatroon

4. GODMORGON/TOLKEN / HÖRVIK grijsgroen

We hebben de GODMORGEN badkamermeubel van IKEA laten zien, gecombineerd met een ronde opbouwwatafel, een inbouwwastafel en een ovalen opbouwwastafel. Hieronder zie je het gecombineerd met de mooie rechthoekige HÖRVIK wastafel. Het is de perfecte badkamermeubel combinatie voor als je een kleine badkamer hebt. Niet alleen omdat het formaat erg compact is, maar ook omdat je het zwevend aan de muur kan monteren, waardoor je bijvoorbeeld een krukje of een prullenbak onder de meubel kunt schuiven. In onderstaande foto zie je de meubel in een mooie grijsgroene kleurtint, gecombineerd met een lichte wit marmeren werkblad. De zwarte ronde spiegel past er ook heel stoer bij. Hier verkrijgbaar voor 348.95.

ikea badkamermeubel grijsgroen marmer

5. HEMNES / ODENSVIK wit/RUNSKÄR kraan

Zoals je hierboven kunt zien, is de GODMORGEN badkamermeubel serie van IKEA super uitgebreid. Maar zoals gezegd, heeft IKEA ook hele andere modellen. De HEMNES badkamermeubel is daar een heel mooi voorbeeld van, die meer een landelijke look heeft, of zoals IKEA het omschrijft, eenvoudige, ambachtelijke stijl met een Scandinavische uitstraling gecombineerd met moderne functies. Net als GODMORGEN is de HEMNES meubel verkrijgbaar in verschillende uitvoeren, van smalle tot grote badkamermeubels die plaats bieden voor dubbele wastafels. Hieronder zie je de kleine HEMNES / ODENSVIK combinatie. Hier verkrijgbaar voor 269.95.

ikea badkamermeubel hemnes odensvik

6. ENHET / TVÄLLEN wit

ENHET is de nieuwste badkamerserie van IKEA, bestaande uit modulaire componenten, waarmee je een flexibele badkamer kunt inrichten. De serie maakt het mogelijk om eenvoudig dueren te verwisselen, kleuren te mengen en open en gesloten opbergruimte te combineren. Op die manier kan je jouw badkamer eenvoudig aanpassen aan de veranderende fases in jouw leven. In onderstaande moderne kleine badkamer zien jullie een van de meest eenvoudige ENHET combinaties, met een kleine wastafelkast met twee handige lades voor al je onmisbare spullen, gecombineerd met de TVÄLLEN inbouwwastafel en PILKÅN kraan. Hier verkrijgbaar voor 160.45.

ikea badkamermeubel enhet tvallen

7. ENHET / TVÄLLEN eikenpatroon/wit 

Heb je een redelijk ruime badkamer? Wat dacht je dan van deze 18-delig ENHET badkamercombinatie? Het is een stoere combinatie van open en gesloten opbergruimte, in de vorm van open wandrekken, een fijne spiegelkast en ladekasten onder de wastafel. Op die manier kan je alles praktisch opbergen en altijd terugvinden als je het nodig hebt. De witte stalen frames staan prachtig bij de eikenhouten frontjes van de ladekasten, vind je niet? Hier verkrijgbaar voor 409.94.
ikea badkamermeubel enhet tvallen eikenpatroon-wit

8. ENHET / TVÄLLEN zwart staal

Wil je een stoere industriële badkamer? Dan is dit de perfecte badkamermeubel voor jou! Door de eenvoudige constructie bestaande uit een stoere zwarte stalen frame, geef je met deze badkamermeubel elke badkamer een industrieel tintje. Vind je zwart net een beetje te overheersend? Het is ook verkrijgbaar in het wit! Hier verkrijgbaar voor 171.95.

ikea badkamermeubel enhet antraciet zwart staal

9. ENHET / TVÄLLEN 22-delig, grijs frame/antraciet

De ENHET badkamermeubel is ook verkrijgbaar in een mooie landelijke look, zoals je in onderstaande badkamer kunt zien. Het is een uitgebreid 22-delige set, bestaande uit een wastafelmeubel met zowel open vakken als ladekasten en dubbele wastafels, en een net zo brede wandkast met twee spiegelkasten en een stoere zwarte stalen open wandkast. Genoeg opbergruimte dus voor het hele gezin! Hier verkrijgbaar voor 472.89.

ikea badkamermeubel enhet grijs dubbele wastafels

10. VILTO stellingkast

Naast wastafelmeubels en combinaties, kan je bij IKEA ook terecht voor andere badkamermeubels, zoals wandrekken en stellingkasten. Hieronder zie je de witte GODMORGEN wastafelkast gecombineerd met de mooie VILTO stellingkast – een mooie berkenhouten stellingkast met open planken. Ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van handdoeken of andere kleine spullen zoals flesjes, tandenborstels, potjes, noem maar op. Hier verkrijgbaar voor 59.95.

ikea badkamermeubel vilto stellingkast

Bekijk ook:
10x IKEA badkamer
Kleine badkamer van IKEA
Landelijk interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply