Kleine badkamer

Kleine badkamer van IKEA


Deze kleine badkamer heb ik gevonden bij IKEA. Eigenlijk hoefde ik dat niet te zeggen, want aan de inrichting, indeling en stijl, kon je al zien dat het typisch een IKEA badkamer is. De badkamer heeft met een lengte en breedte van 2.5m een oppervlakte van ongeveer 7 vierkante meter. Redelijk klein dus. Aangezien je IKEA tóch wel een specialist is op het gebied van het inrichten van kleine ruimtes, was het voor hen uiteraard geen probleem om ook deze badkamer in te richten. Bekijk het op je gemak en raak geïnspireerd van de handige badkamer ideeën!

Kleine badkamer van IKEA

Slimme badkamer inrichting

Ondanks de kleine ruimte, is deze kleine badkamer tóch voorzien van een inloopdouche, een moderne zwevend toilet, een wastafel en vooral heel erg veel opbergmogelijkheden. Wat zij slim hebben gedaan is om de badkamer licht in te richten. Dit zorgt al gauw voor dat de badkamer minder benauwd en krap overkomt. Alleen het muurtje van de inloopdouche is betegeld met kleine rode mozaïek tegeltjes. Deze zorgen wel voor wat kleur en dynamiek in deze badkamer.

Wasmachine in badkamer

Het is niet ideaal, maar soms kan het niet anders dan je wasmachine een plekje te geven in de badkamer. Dat hebben ze hier ook gedaan, maar wel op een erg slimme manier. Met de LILLÅNGEN kast van IKEA is het mogelijk om de wasmachine precies te plaatsen onder deze kast. Daarboven zijn handige kasten aanwezig om badkamer benodigdheden op te bergen. Daarnaast zijn kasten aanwezig voor de vuile was met ronde gaten die in de deurtjes verwerkt zijn. Op die manier is het makkelijk om de kleding erdoorheen te halen, zonder dat je de deurtjes op hoeft te doen.

Naast boven handige inspiratie, vind je in deze badkamer van IKEA nog véél meer tips en ideeën voor de kleine badkamer. Welke vind jij het handigst?

Kleine badkamer van IKEA

Kleine badkamer van IKEA

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply