Search and Hit Enter

25x Balkon inspiratie, ideeën en tips!

Op zoek naar manieren om optimaal te genieten van je balkon, ongeacht de grootte? Ontdek hoe je jouw balkon kunt omtoveren tot een gezellige plek met onze inspirerende ideeën en handige tips voor balkoninrichting. Hoe maak je van je balkon een paradijsje?

Of je nu een klein balkon hebt in de stad of een ruim balkonterras in de buitenwijken, je balkon biedt een unieke kans om een plek te creëren waar je kunt ontspannen, genieten van de frisse lucht en jezelf omringen met de schoonheid van de buitenwereld. Een balkon mag dan wel niet zo groot zijn als een tuin, maar met de juiste inspiratie, ideeën en tips kun je zelfs van het kleinste balkon een oase van rust en comfort maken.

In dit artikel delen we inspirerende ideeën en praktische tips om jou te helpen bij het inrichten van je balkon. Van het benutten van de beperkte ruimte op een klein balkon tot het creëren van een knusse en comfortabele zithoek, we hebben voor elk balkon een passende oplossing.

Samen gaan we ontdekken hoe je jouw balkon kunt omtoveren tot een persoonlijke buitenruimte waar je met volle teugen van kunt genieten.

Krijtbord

Dit balkon terras is ontworpen door de ontwerpers van 25:8 Research + Design. Zij hebben in 2012 in Ottawa in Canada het Winona House ontworpen. Een grote moderne vrijstaande villa met een modern en strak interieur. Vanuit de strakke keuken heb je via moderne openslaande glazen deuren toegang tot deze heerlijke buitenruimte.

Gezien het formaat is het eigenlijk geen balkon te noemen. Het is zelfs groter dan velen tuinen. De ontwerpers hebben het bovendien echt ingericht als een volwaardige buitenruimte. Met warme houten vlonders is de vloer volledig bekleed, maar deze vind je ook terug aan de zijkanten van het balkon. Naast een op maat gemaakte meubel met een bank en vaste plantenbakken, hebben ze een groot deel open gelaten, zodat de kinderen er vrij kunnen spelen. De krijtborden zijn ook een super leuk idee!

kindvriendelijk balkon idee krijtbord

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *