Balkon

Een winterbalkon!


Het is officieel winter, maar dit betekent niet dat we geen balkon inspiratie met jullie gaan delen. Niet alleen omdat je alvast leuke ideeën op kunt doen voor het voorjaar, maar vooral ook omdat je in de winter op het balkon kunt zitten. De meeste mensen zitten nooit op het balkon in de winter. Aan de ene kant is dat erg logisch, maar aan de andere kant is het ook een beetje raar. Op wintersport zit je toch ook vaak op het balkon van je chalet of op het terras een biertje, een kop koffie of chocomel te drinken? Waarom dan niet hier in Nederland op je eigen balkon? Vooral met een zon en een strakke blauwe lucht kan het heerlijk vertoeven zijn!

winterbalkon

Natuurlijk vergt er wel wat aanpassingen op een winterbalkon. Wat dat betreft zou je het kunnen vergelijken met het interieur binnen in huis. Binnen haal je ook het dikkere dekbed en de wollen dekens uit de kast, en steek je net wat vaker de kaarsjes aan. Hetzelfde geldt dus ook voor het balkon.

Kaarsen

In de winter wordt het al heel snel donker. Naast gezellige balkonverlichting, is het ook erg leuk om kaarsjes aan te steken. Kaarsjes zien er leuk uit, maken het balkon gezellig en geven ook een beetje warmte af.

winterbalkon

Wol

Wol is hét materiaal voor de winter voor binnen én buiten huis. Voor het balkon kan je denken aan lekkere dikke wollen dekens, wollen kussens, heerlijke zachte schapenvacht kleden die je op de stoel of de bank plaatst, noem maar op. Op die manier blijf je heerlijk warm op je winterbalkon!

winterbalkon

Vuurkorf

Een vuurkorf is ook altijd een goed idee. Net als kaarsen, brengt het heel veel gezelligheid op het balkon, en nog véél meer warmte. Als je denkt dat het een vuurkorf alleen voor de tuin bedoeld is, dan heb je het mis. Er zijn ook heel veel kleinere vuurkorven verkrijgbaar die perfect voor het balkon zijn.

Heater

Om ervoor te zorgen dat het écht lekker warm is op je balkon, dan kan je altijd een heater of een terrasverwarmer overwegen. Heaters en terrasverwarmers zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar vanaf slechts €100,-.

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

winterbalkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply