Hal

10x DIY schoenenrek


We hebben eerder de stoere open schoenenrek laten zien in de hal, waar we heel veel enthousiaste reacties over hebben ontvangen. Het lijkt makkelijk om een goede schoenenkast of schoenenrek te vinden die perfect is voor de hal, maar het kan een hele uitdaging zijn er één te vinden. Daarom besluiten heel veel mensen om zelf aan de slag te gaan om een DIY schoenenrek te maken. Vandaag willen we de leukste varianten aan jullie laten zien!

DIY schoenenrek

Houten kratten kunnen voor heel veel dingen in huis gebruikt worden. Als nachtkastje, als bijzettafel, als krukje… en met meerdere houten kratten kan je ook een hele stoere schoenenrek maken!

DIY schoenenrek

Het leuke van houten kratten, is dat je zelf kunt bepalen hoe groot jouw schoenenrek wordt. Deze DIY kan je al met drie houten kratten maken.

DIY schoenenrek

En heb je een grote schoenencollectie, dan kan je meerdere houten kratten naast elkaar en boven elkaar plaatsen. Het is dus een super modulair systeem.

DIY schoenenrek

En als je meer kleur in je hal wilt toevoegen, zou je zelfs de houten kisten kunnen schilderen. Hier hebben ze de houten kisten als wandkastjes aan de muur gemonteerd. Super leuk!

DIY schoenenrek

Vind je de vintage houten kratten te rauw, dan kan je ook voor nieuwe kisten gaan.

DIY schoenenrek

De combinatie van steigerhouten planken en steigerbuizen is erg populair. Hier zie je die combinatie terugkomen in de vorm van een stoere schoenenrek.

DIY schoenenrek

Deze DIY schoenenrek met een driehoekig ontwerp bevat vijf planken, die enorm veel bergruimte biedt voor schoenen.

DIY schoenenrek

Een schoenenrek en houten bank in één. Stoer!

DIY schoenenrek

DIY schoenenrek

Dit is een heel goed voorbeeld van hoe eenvoudig maar stijlvol een DIY schoenenrek kan zijn. Een ideale schoenenrek voor een kleine smalle hal.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply